- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Дилема
държавната
имаш сигурна заплата и сама каза добри колегиални отношения
ако до сега не си работила не си мисли че в частния сектор ще ти е хубаво
ще ти скъсат задника понеже няма стаж да не говорим че никой няма да иска да си даде занаята на друг като теб
дето тъкмо се вясва в реалния живот извън университет или училище
от опит ти казвам че държавната работа е по-добрия избор за теб в момента там ще ти е по-леко да се научиш да си вършиш работата и няма да има стреса в частния сектор
а после като натрупаш опит ще можеш да се ориентираш в частния сектор като човек със стаж и опит а не някакво девойче излязло от университет дето не може да се ориентира и пита по форумите какво да прави
не си мисли че всеки тръгва с голяма заплата или има някакви удобства няма ти е лесно но ако си кадърна ще успееш
от опит ти казвам че по-добрия колектив е много важно нещо защото ако не си добре психически настроена няма да имаш нужната енергия
и не чакай до края на срока на седмицата ако ще избираш частния сектор
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.