Ще опиша това като "любовен триъгълник"(между мен , най-добрият ми "приятел" и едно момиче) , макар ,че не е точно така . Та миналата година един общ приятел ни запозна случайно с нея , след това започнахме да излизаме често , личеше си че имаме симпатии един към друг от далече . Та в повечето случай бяхме в цял състав не сме излизали по отделно ... Докато не ни покани на рожденият си ден и останах сам с нея, прегръщахме се , целувахме се и си пишехме редовно. Веднъж я накарах да излезем само 2-мата ,но щеше да ходи на лекар в друг град, и наистина ходи .. От тогава взехме да си пишем по-рядко , но все пак поддържахме връзка . Докато един ден не излязох с авера, и не видях случайно messenger-а му защото някой му беше писал та гледам яко се зарибяват (не можах да се сетя за по-добро описание ). Дори и казах това което си пишете ми е познато от някъде, но тя каза ,че се базикали , докато не видях чата за 2-ри път този път умишлено. Проблема ми е ,че му бях казал ,че я харесвам и въпреки това той яко и се натиска (така ми се струва) , а аз съм яко влюбен май.. Не искам да си развалям дълго годишното ми приятелство с него, но не ми е приятно това...
Ще ви помоля за някакви съвети ?