.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Red face Какво мислите за Ipod, Mp3,Mp4 player-ите?

Здравйте! Искам вашето мнение!Вие дали имате и дали сте доволни? И 2GB дали стигат? На мен ми се струват малко!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Имам iPod shuffle и 2ГБ НЕ стигат и много ме дразни супер тъпата им програма iTunes през която тр да качвам песни
    Единственото ама наистина единственото хубаво нещо са слушалките които вадят нереално силен и чист звук и батерията трае дълго.
    Външния вид все тая, блести там на кой му пука като е тъп и го слагаш под блузата

Купи нещо с SD карта и слушалки отделно, мани ги тия

Супер фен Аватара на skate
    i az imam ipod 2gb i vuob6te ne me drazni itunes daje postoqnno slu6am radio ot tam i drugoto koeto korposa na ipoda e jelezen opitval sum se s mengeme i s 4uk da go 4upq i n6 nestava edinstvenoto koeto e 4e go namokrih predi i ekrana ne raboti ama az mu znam menuto tai 4e nq qdove

Мега фен Аватара на RapExotic
    2 гигабайта са твърде малко. На мен 4 не ми стигат, та вече се замислям за 8 или 16.. Човек като започне да качва песни после му е жал да изтрие старите и така мястото никога не ти стига.

Koлко държи тази батерия на ipoda?

Супер фен Аватара на skate
    moqta mi darji kum 9-10 4asa non stop slu6ane sus svurzani slu6alki ina4e kum tonkoloni po malko

7 дена *2ч ~14ч слушалки

И аз не вярвам да ми стигнат 2GB

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Имам iPod Shuffle, но го ползвам рядко, защото основно слушам музика в колата или на работа директно от компютъра. 2Gb са предостатъчно за MP3. Дори в колата основно въртя 3 диска и после ги трия за да запиша нова музика (3 диска са около 2Gb). Бързо ми писват едни и същи парчета.

ти си от старата генерация динозаври, щом караш още на дискове и ти стигат 2гб
    Днешното нервно поколение искаме от всичко и по много веднага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си