- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасна идея ли е?
Значи, ето го и моето виждане. Ти си харесала дадени черти във вече бившия си приятел. Има друго момче, което притежава същите черти.... И ти се чудиш какво да правиш? Не виждам смисъл да седиш и да се надяваш, че с тоя бивш или какъвто е там ще завъртите връзка от разстояние, щом няма шанс да се върне - обречена работа ми се вижда, а и както те е отрязал...
С другия - харесваш го, защото ти напомня на стария, но пък колкото и да сме различни в крайна сметка по някои неща хората сме и доста еднакви, така че не виждам къде е драмата да ти напомня малко или много на другия. Въпроса е дали ти допада в тази светлина, в която НЕ прилича на бившия ти. Ако отговора е ДА, според мен имаш шанс да си срещнала някой, който е по-добрата версия на оня, дето те е отрязал така грубо. Ако и той си пада по теб защо да не се пробваш? Живота не свършва с една провалена връзка, но пък за мен винаги е по-добре да се опита и да се провали човек, вместо да живее със съмнението и въпроса "Ами ако бях пробвал какво ли щеше да стане"...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....