.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Здравейте, благодаря за съветите на всички. Реших да съм с него, но да не бързам с опознаването на малкия, поне докато и двамата не сме наясно какво точно искаме един от друг. Аз съм ясна, искам да съм с него, искам да го опозная още повече и да бъда част от живота му, но от онзи ден, когато ми каза за детето не знам какво се случи.. Нещо му стана, за да няма сърдите, наранени и засегнати ще стоя малко настрани и ще наблюдавам, а ако е писаното ще бъда с него, ако ли не няма....

Докато четох си помислих: добре, той е в чужбина. Знаеш ли с кого е там? Не че нещо, но сигурна ли си, че не е там с майката на детето и че не крие от теб? Все пак ходите само от месец, сигурна ли си в това, което ти казва?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от m.n.v. Виж мнението
    Искам това дете,
    Полека, то не е твое и никога няма да бъде, и никога няма да те чувства като майка. В еуфория си и си мислиш, че наистина си готова. Като толкова те дърпа към дългосрочен план, мислила ли си какво ще стане, ако си направите дете? И колкото и да си широкоскроен и добър, чуждо дете не се обича като собствено, а това с усеща от децата.
    Относно мъжа- мое лично мнение е, че не гледа сериозно на теб, другите са ти дали доста про и контра аргументи, няма да се повтарям, просто цялостно впечатление.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Полека, то не е твое и никога няма да бъде, и никога няма да те чувства като майка. В еуфория си и си мислиш, че наистина си готова. Като толкова те дърпа към дългосрочен план, мислила ли си какво ще стане, ако си направите дете? И колкото и да си широкоскроен и добър, чуждо дете не се обича като собствено, а това с усеща от децата.
    Доста прибързано заключение. Не можеш да говориш в общ план, това първо.
    Второ, лапето е на една година, мислиш ли, че има някакъв реален спомен от майка си? Нъцки. А познай дали няма да се привърже баш към жената, която постоянно е край него, която го храни; учи го да говори и му чете приказки за лека нощ.
    Ще я приеме за майка, и още как, въпросът е дали авторката е готова да прави именно това. Защото ако идва от дъжд на вятър, както е нормално може би в началото на една връзка, да, няма да я приеме за майка.

Благодаря на всичкин за мненията, които изказаха.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Всички давате прибързани заключения. Тя щяла едва ли не да бъде "майка", не знам си к'во. Детето дори не се знае с кого ще живее след месец, майка му може да си го прибере.
    Мен по-странно ми е, че са от месец заедно, а той се прибира в БГ на две седмици.
    Е, колко време въобще сте прекарвали заедно с този човек - не по интернет/телефон?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си