- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той криеше, че има дете
Три сме, веднага ми се набоде в очите.
Не знам какво да ти кажа, но си на 20г. и според мен имаш правото да бъдеш във връзка, в която да се чувстваш като принцеса, после като кралица ( обгрижвана от внимание, романтика, и там каквото би харесала една жена ) , и след това, когато си достатъчно уверена и спокойна, сама да решиш, че ти е време за детенце и да си го гледате заедно.
Ако ти в един момент се запознаеш с това същество, и каквато си в момента влюбена, решиш да се грижиш за него - възможно е никой никога да не го оцени и да не ти каже едно благодаря, и в един момент ако се разделите, ще си като използвана . Връзките без дете са много различни от връзките с дете, и не е здравословно да скачаш директно във второто.
Също, майката била ревнива. Не искам да ти вкарвам съмнения, но помисли дали не е с причина.
Не искам да казвам твърдо дали би имало развитие във вашата връзка или не, защото не ми е напълно ясно ситуацията, но тези няколко факта:
- той ти помага финансово
- той има малко дете
- скоро се е разделил с майката
- не сте си изяснили положението
не ми вдъхват особено много доверие.
Вероятно е прекрасен,и зрял, и готин, но както ти е завъртял главата, и както ти говори красиви думи - не искам също да ти подбивам самочувствието, но хората с малко повече опит и години се научават да манипулират жените/мъжете и да получават каквото искат, и това, че сте от месец заедно и ти дава пари - има нещо много сбъркано.
Не влагай енергия и не му върви по гъза, и не прави компромиси със себе си.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Полека, то не е твое и никога няма да бъде, и никога няма да те чувства като майка. В еуфория си и си мислиш, че наистина си готова. Като толкова те дърпа към дългосрочен план, мислила ли си какво ще стане, ако си направите дете? И колкото и да си широкоскроен и добър, чуждо дете не се обича като собствено, а това с усеща от децата.
Относно мъжа- мое лично мнение е, че не гледа сериозно на теб, другите са ти дали доста про и контра аргументи, няма да се повтарям, просто цялостно впечатление.
Доста прибързано заключение. Не можеш да говориш в общ план, това първо.
Второ, лапето е на една година, мислиш ли, че има някакъв реален спомен от майка си? Нъцки. А познай дали няма да се привърже баш към жената, която постоянно е край него, която го храни; учи го да говори и му чете приказки за лека нощ.
Ще я приеме за майка, и още как, въпросът е дали авторката е готова да прави именно това. Защото ако идва от дъжд на вятър, както е нормално може би в началото на една връзка, да, няма да я приеме за майка.
Всички давате прибързани заключения. Тя щяла едва ли не да бъде "майка", не знам си к'во. Детето дори не се знае с кого ще живее след месец, майка му може да си го прибере.
Мен по-странно ми е, че са от месец заедно, а той се прибира в БГ на две седмици.
Е, колко време въобще сте прекарвали заедно с този човек - не по интернет/телефон?