Много се засегна....Въпросът е че тя е на 20,какво да съжалява живота е пред нея ,ами ако не им се получи знаеш ли какво ще стане ?Ами ако тя се привърже към детето ? А родителите как ще го приемат ? Виждам че си от типа хора които обичат да се борят за нещата,но нещата не винаги си заслужат да се бориш за тях.Казвам само че за един месец тя получава мъж с дете...а тя не го е избирала...и не длъжна да го прави,за чувства които не са дори толкова силни..тя сигурно дори не го познава добре за толкова кратко време човек показва само хубавите си качества,но тя неможе да каже със сигурност че това е човека за нея и тя обича всичко в него такова каквото е,за да вземе важно решението като това.Да аз и ти бихме могли да сме на същото място като това момче...и да ни съдят така няма да ни е приятно...но това е положението...онзи да си немери някоя по улегнала жена да го приеме не 20 годинишно момиче,което лесно се прилъгва още с чувства(които повтарям не са проверени и сигурни).Да вярно е че това за майката няма спор,но не нея и рано...не всичко става само с много желание...момичето неразбира в какво се впуска...затова и пита във форума,защото острани нещата изглеждат по друг начин без афекта на чувствата.Аз просто си казах мнението,ти каза своето не съм писал за да се получава спор или оборване.Тя получи гледни точки,решението си е нейно.Ако теб нещо съм те засегна сори.Няма да пиша повече за да не се получава ненужни дискусий в чужда тема.