- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въобразявам ли си?
Здравейте,не мислех,че ще ми се наложи да пиша във форума,но ето,че и този ден дойде. Аз сам на 20,а приятелят ми е на 21 заедно сме от 1 година. Всичко за сега е супер,но има нещо,което ме дразни адски много и то е,че когато е само с мен се държи адски мило,идеален е направо,а когато някой от неговите приятели е там направо ме игнорира (по принцип сам доста инатеста и се сърдя понякога за глупости,но..). Та нещото,което ме тормози е при разговорът ни снощи,когато отново цял ден никакво внимание от негова страна ми каза ''не мога да ти пиша,искам да правя и други работи (той е студент и живее с няколко негови приятели) .. а не смятам от своя страна,че не сум му дала достатъчно свобода. Общо взето не знам в мен ли е проблема,прекалено много ли се хващам за всичко,в него ли е ... не знам.
Проблемът е, че ви се сблъскват очакванията и всяка страна си тегли към нейното си.
Най-добре си поговорете, без да се цупите. Ти му кажи какво внимание очакваш да получиш, той ще ти каже какво внимание е готов да даде и ако се срещнете по средата, хубаво. Ако не - помислете как да се справите с проблема.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Опитвала съм няколко пъти,но веднага почва,че съм ''ръсела'' пълни глупости,не било така,само съм се заяждала..
Не е изключено и ти да си обсебваща. Само че когато човек гледа от своята си камбанария, рядко вижда грешката си.
Ако се чувстваш пренебрегната и недобре, значи имате проблем, който трябва заедно да разрешите. Ако той не иска, тогава се замисли дали това, което ти дава ти е достатъчно и с какво си готова да се примириш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Отношението когато сте сами и когато не сте е нормално да е по-различно, но това не значи да те игнорира съвсем. Не знам обаче до каква степен го прави, до каква степен ти си внушаваш... Разбира се, че понякога хората имат и други ангажименти и няма как да ти пише постоянно, през времето, в което не сте заедно.
П.П: И как на някои думи успя да напишеш ъ-то, а на другите не?
Вероятно в мен е по-голяма част от проблема,благодаря ти![]()
Трябват си разговори за изглаждане на проблемите, но не разговори тип аз съм ядосана и ти мрънкам, хленча и т.н. Просто сядаш, спокойно обясняваш какво очакваш от него, какво можеш да дадеш ти и те така. Комуникацията е важна.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Бързах и изобщо не съм обърнала внимание. Ясно ми е,че не може да се чуваме 24/7 ,но все пак според мен не трябва да забравя,че ме има и мен не само приятелите му.
Не ме разбирай погрешно, не знам в кого е проблема, просто ти давам повод да се замислиш, че от игнориране тип "все едно въобще не съм там" до игнориране тип "обръщам ти по-малко внимание, защото обръщам внимание и на приятелите си" има голяма разлика.
това после го видях. Е, ако съвсем не те отразява лошо и може и не си внушаваш.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-20-2015 на 12:15
Ясно ми е това, но последният път когато бях на гости ме подразни факта,че го бях помолила да излезем на разходка с него или и другите ако искат да дойдат ,но ми отказа следователно след 30 мин някой от тях каза нещо за излизане,той отиде ,облече се,даже не ме попитал дали няма да изляза и аз,даже и дума не ми каза и замина без чао без нищо :Д
Пффф, зарязвай го и толкова, то това връзка ли е? Ти уж си там с него, а той си бие камшика на някъде без нищо да каже? Аз не бих търпяла такова поведение. Ако сте заедно сте заедно, ако не - кой от къде е
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Ние не можем да ти кажем дали проблемът е изцяло в теб, или в него. Сигурно и двамата сте криви. ако ти си обсебваща и го търсиш постоянно, може би затова се държи така. На мен също би ми станало тъпо, ако ми откаже да се видим и после излезе с приятели, а не ме покани. Но ако ти му досаждаш много, може и за това да е. Поговори с него, кажи му, че не се чувстваш добре и искаш повече внимание.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Спри и ти да му обръщаш внимание. Да излизаш с него и ако не те потърси той . напусни
От кога е студент? Виждал съм много връзки, които стават невъзможни заради "студенския живот". Хората тогава се променят адски много, според мен иска свобода, щом леко и тактично те игнорира.
На кратко казано, може да си му писнала вече, да няма тръпка за него и т.н. Ако не, може би има някакъв друг проблем, който го мъчи..
Опитвала съм да му кажа както съм написала по-горе и реакцията винаги е една и съща,че нямало нищо такова.. Ами 3та година е студент.
Ами сподели му какво те дразни в неговото държание спрямо теб, кажи му за случката, която си описала по-горе, когато не ти е казал и "чао", камо ли да те покани да излезеш с тях. Тогава виж каква ще е реакцията му, искай обяснение и да се постави на твое място? Как би реагирал той?
Хммм така като ти слушам разказа...той не те приема на сериозно,за него си просто момичето до него...ако един човек го е страх да бъде с теб пред другите така както е и като сте сами значи воъбще недържи на теб.Аз също разбирам че всеки трябва да има свобода ама пренебрегването е съвсем друго нещо...говори с него...ако пак откаже да говори ...си намери някои които когато има проблем го признава,говорите за проблема и държи на теб.Живота е кратък за да си хабим времето в опити да бъдем щастливи с хора които дори нямат желание и най-важното дори не се опитват да ни разберат.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Проблема е винаги в жените
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Всеки има нужда от личното си време и свобода. Явно по някакъв начин го обсебваш и на него му е писнало.
Да не би да се държиш твърде лигаво в компания? Ако е така не се учудвай, че те игнорира, може да не му харесва детски характер сред приятели. Прочетох всичко, което си написала и според мен го задушаваш. Не забравяй, че и той и ти си имате и лични животи и със сигурност с теб прекарва повече време отколкото с който и да е от приятелите му. Освен това забелязвам, че се дразниш за някакви абсурди... Чудо голямо като не е искал да излезете да се разходите! Може да е било студено, а може просто да не му се излиза с теб. Разбери, че в една връзка трябват много компромиси и ако искаш да става все на твоето - няма да я бъде, поне не и с тоя пич.
И още нещо - преди осезателно да си оправиш отношението към него те съветвам да спестяваш въпроси тип "какво има, какво не е наред, дай да поговорим". Това допълнително изнервя обстановката и създава впечатлението у другия човек, че виждаш проблема, обаче тръгваш да го оправяш без да взимаш под внимание причините. Супер тъпо е това. Ти искаш да оправиш проблемите м/у вас или просто да седнете да се надвиквате кой прав, кой крив? Тва второто има ефект докато свърши секса за сдобряването.
По-скоро той е с по децко държание понякога. Не прекарва повече време с мен,само 2/3 дни макс като е в нашия град. През другите дни от седмицата е с неговите приятели.
Пробвай да правиш това което и той прави.