Казвам се Явор(18 години) и в момента пребивавам в Швейцария за да завърша средно образование. Миналата събота(17.01.15) бях на рожденият ден на най-добрия ми приятел. Събрахме се първо в един бар компания от около 10тина души и там се запознах с едно момиче (Лиса) от Русия, но живее в Лозана. Заговорихме се, поразпитах с какво се занимава и какво учи, а аз и разказах няколко неща за мен. Изглеждаше заинтересована от това, което и разказвах и се смееше през повечето време когато разказвах нещо смешно. Отидохме на дискотека, където танцувах с нея и седяхме до към 4 след което отидохме аз,тя и около 5 човека от групата в апартамента и където преспахме. На другият ден си тръгнах раничко казвайки на Лиса, че ще се радвам ако го повторим. От този момент не мога да спра да мисля за нея, не е най-красивото момиче но просто има нещо, което ме подлудява. По цял ден само мисля как да я накарам да излезем пак, да само няколко дни са минали, но не знам. За сега имам само нейният facebook и вчера (19.01.15) само и пратих брошура за курсове за вино, понеже ми каза, че е много заинтересована, но все още не го е видяла, а я виждам , че е била онлайн. Не знам просто какво да правя.