- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- 20.01 - Още руски консерви на път за Украйна
https://www.youtube.com/watch?v=RVGQXQ_Wan0
ЕС ви е виновен иначе.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ми тия хора в Източна Украйна кой друг да ги защити, тва са си етнически руснаци.
Пленени украинци: Унищожиха ни цяла танкова рота! (ВИДЕО)
Опълченците поканиха близките на пленниците да дойдат да си ги приберат
http://www.blitz.bg/news/article/314857
Първо тея в Източна Украйна бяха "храбрите опълченци", които напълно самостоятелно "геройски" удържаха "фашистките вражески атаки" и русофилите се кълняха, че руски войник не е стъпвал в Украйна през последните няколко месеца. После се оказа, че руските войски там били "отпускари", които отишли на почивка. А вече си признавате за руските войски, защото те "защитавали" етническите руснаци там. Чудя се докъде ли ще стигнете в наглата си демагогия. :>
Аз предпочитам да вярвам на официалните източници и хора, които стоят с имената зад думите си, вместо на кремълската пропаганда.
Кой бил агресорът?Новината, че нови 700 руски войници и техника са нахлули на територията на Украйна вече не изненадва. Агресията просто продължава. Към момента близо 8500 са руските войски в Луганска и Донецка област, които продължават терористичната война срещу независимата държава.
Логично е съседите на Русия – балтийските държави, да бъдат най-разтревожени от случващото се. Литовското Министерство на отбраната издаде специaлна брошура, с която подготвя своите граждани за евентуална война. Естонският президент Тоомас Илвес в интервю за „Ди Велт” пък информира за появата на руски стратегически бомбардировачи в небето над Балтика и е категоричен: ”Русия първа след Студената война наруши световния ред, наруши Хартата на Обединените нации и споразуменията от Хелзинки. Наруши правото на всяка страна сама да решава въпросите за своята сигурност. Наруши я още през 2008 г., когато след като Грузия потърси сигурност в сближаването си с НАТО, Русия я нападна и анексира нейни територии. Причина за сегашната руска агресия срещу Украйна е нормалното желание на Украйна да сключи един нормален договор с Европейския съюз”.
Кои били фашистите?Президентът на малката, но изключително успешна днес, държава в Европа – Естония, добавя: „С победата на 8 май 1945 г. мислехме, че сме сложили край на политиката за анексиране на чужди територии с аргумент, че там живеят „наши” малцинства. Това бе хитлеристката политика. Същата политика следва днес Русия. Не сме параноици. Казваме нещата такива, каквито са. Затова и не може да има смекчаване на санкциите. Ако направим това, ще означава, че мълчаливо се съгласяваме с действията на Русия. За щастие немското правителство добре разбира това. Ако сега се примирим с нарушението на договорите от страна на Русия, то тогава за малките държави става страшно – големите ще могат да си правят с нас, каквото искат.”
Да не се окажат в близко бъдеще и балтийските държави "измислени държави" и "изконно руски територии, населени с етнически руснаци"?
Welcome to the Jungle...
Скоро сами ще искат съюз с русия :d
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ако ес продължава да се разширява по начина, по който това става в Източна Украйна, джихадистите от Шарли, хляб да ядат.
Или се присъединяваш или украинската армия ти бомбандира града.
тва ли е истинското лице на ес демокрацията.
Обама: "Икономиката на Русия е на пух и прах...
Америка навлиза в нов етап от своето икономическо възстановяване и тази вечер отгръща нова страница." лол
http://www.dnes.bg/world/2015/01/21/...-i-prah.251895
Не е лъжа, бананова република, изнасяща природни ресурси. Нормално при спад на цената на ресурсите икономиката да изпадне в колапс.
Америка от друга страна е изправена пред голяма вътрешнодържавна криза, както е тръгнало след някоя друга година може и до гражданска война да я докарат.
да бе, всички виждаме колко това работи, а като сложиш чертата: (-18000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000)
Да сравняваме ли среден стандарт на живот? Или е неудобна тема?
ми когато долара и потродолара са световна валута, кво да сравняваме, то така от всяка сделка в света индиректно печели и САЩ
Много страни започнаха да си връщат златото от съхранение в САЩ, това е ясна индикация за случващото се.
титаник потъва, но оркестъра свири валс
нещо такова
Факт е, много е изтървано положението при тях. Провалят се не само в икономически, но и в социален план. 50% от американците не могат да си намеят държавата на картата. Но все пак предлагат по-висок стандарт живот на гражданите си, а хуманитаристче като теб би трябвало да го оцени.
хихихи, видимо териториални колонии няма, но "пазара" е като дух, сега колониите са с интелигентен дизайн.