Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
ми аз не знам какви си били условията за това примирие и дали са били приемливи за едните и за другите.
Щом хората в източна Украйна не приемат новото правителство за легитимно и също не искат в ес, ами тва е, толкоз, това е демократичното.
Недей да шикалкавиш, много добре знаеш, че подобни кризи се решават на международно ниво от представители на враждуващите страни. Щом не приемат правителството за легитимно, нека да протестират и предизвикат предсрочни парламентарни (ако не нужно и президентски) избори. Защо трябва да отцепват половината държава? Какво демократично има в тея дирижирани граждански войни и окупации (защото завземането на Крим беше точно такова)?

Масовата част от българите не харесваха правителството на Орешарски. Да не би да е имало гражданска война по този повод?
тва са над 800 000 украинци от Източна Украйна избягали в Русия, това нормално ли е, от какво бягат?
Бягат от войната. Навсякъде, където има война, властва несигурност и е заплашен живота на цивилни, има и бежански вълни. Сирийците от какво бягат според теб?