- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- 20.01 - Още руски консерви на път за Украйна
Съжалявам ефенди, но не споделям хомосексуалните ти наклонности. Ожени се за кораба, и без това сте единодушни по повечето въпроси.
Искам да се държи като нормална държава, а не като жаден за кръв варварски племенен съюз, който живее, за да воюва.
Welcome to the Jungle...
о, да, може да отидем на корабно сватбено пътешествие до новия свят на неограничените възможности.
Бойко Борисов се похвалил, че е получил поздравителна картичка от министър-председателя на Русия, Медведев.
сериозно говоря
Тая нагла съветска демагогия, с която оправдавате руската агресия, отдавна не е актуална и само глупаците й се връзват. Сега Украйна е "виновна", преди това сигурно и Грузия беше "виновна". Въобще всички са "виновни", само Русия е "невинна" и все се защитава.
Как точно се защитаваш, пращайки войски на територията на чужда държава?
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-21-2015 на 14:34
Welcome to the Jungle...
Защитаваш се така, че не позволяваш да се отцепят всички държави от икономиката ти и да те унищожат, толкова си зле. Второ, няма начин на 20 км от Русия да има агресор и да разполагат за в бъдеще ракетни обстановки.
Ще ви кажа само едно
майната ви , вие сте овце
И танковете отново ще ви газятДа живее руската агресия :Д
Брой серийни убийци по страни
![]()
То и такива заблудени глупаци като теб с лопата да ги ринеш. Повечето интернет-тролове, защитаващи Русия, са на хранилка от Кремъл, а такива бунаци като теб го правят безплатно.
Танковете ще газят такива като теб, защото ви липсва интелектуалния капацитет да сте нещо повече от обикновени кашици.
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-21-2015 на 14:58
Welcome to the Jungle...
Аурисе пусни клип с някакви танкове да гледаме е.
дефендито все още е вкиснато от троленето на аурис :Д
интересно дали ако хюсеин и кадафи не бяха сваляни щеше да има ИД
иначе до вчера не вервахте че на територията на турция има атомно оръжие мъ нъ има и едва ли е там за зарята по случай нова година
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Откри америка.
И на българска територия е имало ядрено оръжие, кво от тва?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
При положение, че нашето разузнаване е имало информация за наличието на ядрени ракети в Турция и голяма вероятност в Гърция(справка: ген. Васил Зикулов, шеф на разузнаването), няма логика СССР да ни даде тея скъпи и сложни балистични системи, за да използват конвенционално оръжие.
От там нататък обаче може да се говори само за теоря.
Знае се, че в България е имало поне 3 поделения, които са на типа на съветските ЗАТО, с изцяло съветски персонал и българи там не са били допускани. Едното е било някъде около Сунгуларе и е било доста близко до ракетното поделение в Ямбол. Няма как да знаем кво са правили там, но поделенията ги има.
Другата теория е, че ядрените глави предназначени за нас са се съхранявали в СССР и при нужда са щели да бъдат докарани със самолет за по-малко от два часа.
Със сигурност знам, че наши офицери от ракетни войски са карали курсове за боравене със ядрени бойни глави.
Въпроса е, че вече няма как да се разбере дали в тези секретни поделения са се съхранявали ядрени глави или се е вършила друга дейност.
Във всички случай, независимо дали ракетите са били тук или при нужда са щели да бъдат внесени контрола върху тях при никакви обстоятелства нямаше да е в български ръце.
На едно място бях чел, че Брежнев заявява, че такова ядрено оръжие има, за нас е, но при нужда ще се внесе, щото Живков я ще направи някоя беля, я ще го шътне на израел. Но източника не е сериозен и не допринася особенно.
това са само теории трудно бих могъл да се съглася
иначе има логика
все пак е било време на студената война и е нормално да сме се готвили за ядрена война
http://airgroup2000.com/forum/viewto...28225&start=45
Тук има интересни неща. Дали наистина е имало такива складове и дали те са били за дългосрочно или краткосрочно съхранение няма как да знаем. Логиката предполага, че по принципа на реципрочността, щом в Турция и Гърция е имало ядрени глави и при нас е имало ако не такива глави, то поне възможността за бързо инсталиране на такива.
Пък и обяснява що НАТО(най-вече Турция) държеше да си унищожим ракетите.
в Гърция е нямало, в Турция също е нямало до края на 80-те