.
Затворена тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 212
    Мега фен
    не аз имам предвид че е абсурдно да се 'готвим' за война - никаква причина няма НАТО да воюва с Русия, нито пък Русия ще нахлуе в държава-член на НАТО, защото реално шансовете й са нулеви.
    Ако от нещо свързано с Русия трябва да се притеснявам, то това е ядреното оръжие. Путака вече дори не мога да преценя алчен за власт кретен ли е или се изживява като император.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    по-скоро се подсигуряват, че ще реагираме бързо ако разни климатроници и дифендъри решат, че им се живее в Русия, ама на Балканите.

... че руснаците промиват мозъците на ниските слоеве в обществото в цяла Европа.

това зависи от народа, ако масово хората искат в ЕС ми няма проблем, но ако масово не искат ти май си този, който има проблем с това.

защото лично по мой наблюдения ти си май един шмекер-демократ. Готов си на всяка цена да е на твоето дори и да прецакваш демокрацията - ето това са истинските нисши слоеве, въпреки, че им се изражда образ на голямата работа..
    Последно редактирано от defender : 01-23-2015 на 18:34

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Тъй като аз лично съм голям инат и понякога изпадам в ситуации, които не са благоприятни за мен, но осъзнавам, че съм сгрешил, но от го изтърпявам стоически. И каквото и да става, не се отказвам.

Според мен е в същото положение, осъзнава, че е направил грешка, но е твърде навътре за да се върне обратно. Реално и да напусне Украйна и да върне Крим, украинците ще искат някакви репарации, което значи да налее още пари, а едва ли ще са по-малко от 10-20млрд.$, а инвестициите няма да се върнат обратно към Русия, санкциите ще се махнат, но цялата работа ще стане - много работа за нищо. Доверието на Украйна към Русия няма да се върне, както и на запада. Трябваха 20 години след края на студената война, а сега за 1 година са обратно там.

Това е интересно: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4550964
    n00bs

Мега фен
    масово не искат ти май си този, който има проблем с това.
    Мисля бъркаш демокрация с ... де да знам ... нещо друго.

Както не можеш 'демократично' да извършваш геноцид, така не можеш 'демократично' да избереш да живееш във фашизъм. Това е моето мнение поне.

Хихихи, АУРАТА подкрепя фашиската диктатура.

Още няма създала се обстановка, но ако тя дойде, еднин да призове народа както трябва - 1 милион ще са на протест в София. Дам, зависи от нас, може и да изчезнем, но като цяло един момент все ще избие от някъде.

Мега фен
    подкрепя фашиската диктатура
    интересно.

в коя държава има 'фашистка диктатура' ? В какво се изразява ?
    Знаеш ли всъщност какво означава тази дума ?

интересно.

в коя държава има 'фашистка диктатура' ? В какво се изразява ?
    Знаеш ли всъщност какво означава тази дума ?
    Знам. Ние сме анархия под властта на фашизма. Идват едни американски сенатори и нашите путки веднага им се кланят.
    Български истребитили вече щели да бъдат ремонтирани в Полша на три пъти по-високи цени, браво.
    Та, тва беше само вметка.

Ти подкрепяш установяването на диктатура. Тези вземания на мерики са само доказателство за изграждането на пдтисничество и робство на българите.

Мега фен
    Мисля бъркаш демокрация с ... де да знам ... нещо друго.

Както не можеш 'демократично' да извършваш геноцид, така не можеш 'демократично' да избереш да живееш във фашизъм. Това е моето мнение поне.
    но може демократично да си недоволен от вида на тази демокрация в момента, това, че някой ти казва, че живееш в демокрация съвсем не означава, че тя е добре прилагана.

избора не е между демокрация и фашизъм, а между правилна демокрация и неправилна. Защото сега и най-големи нарушения и престъпления могат се прикриват под името на демокрация, мир и не знам си кво.
    Последно редактирано от defender : 01-23-2015 на 18:48

Докато това правителство е на власт, заради такива като аурата и САЩ, ще горим в ада.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Докато това правителство е на власт, заради такива като аурата и САЩ, ще горим в ада.
    алоу мъжки, ти си гласувал за партия, която е в момента в НС, не аз. Не го забравяй като ги пишеш такива.

Дифендър, нищо не каза в общи линии. Какво е правилна демокрация или иначе казано - какво е неправилното на тази в ЕС ?

Ама Москов, кефи :3

Аз и народа както сме гласували, така и ще си поистикаме гласовете обратно.
    Докато някои хора гледат само личната си изгода.....

anonymous895156
    Guest
    алоу мъжки, ти си гласувал за партия, която е в момента в НС, не аз. Не го забравяй като ги пишеш такива.

Дифендър, нищо не каза в общи линии. Какво е правилна демокрация или иначе казано - какво е неправилното на тази в ЕС ?
    има гейове, не разбра ли

Мега фен
    малко матРиал

"Смъртта на неолибералната глобализация
    И така, какви са политическите заключения, които правят правителства и населения по света? Изглежда, че те са четири:

1. Настъпва краят на щатския долар като резервна валута по света, което прави невъзможно продължаването на политиката на супер-задлъжняване за правителството и потребителите в САЩ.

2. Трябва да се очаква завръщане към висока степен на протекционизъм, както в глобалния север, така и в глобалния юг.

3. Правителствата ще започнат отново да спасяват пропаднали предприятия и ще прилагат кейнсиански контрамерки.

4. Трябва да се очаква завръщане към по-социално ориентирани разпределителни политики.

Политическият баланс се завръща в обратна посока. Неолибералната глобализация ще бъде отписана в течение на десет години като един циничен поврат в историята на капиталистическата световна икономика. Реалният въпрос е не дали тази фаза е приключила, а дали завръщането ще позволи, както в миналото, да се възстанови едно състояние на сравнително равновесие в световната система. Или вече е причинена прекалено много вреда? Трябва ли да очакваме повече хаос и насилие в световната икономика, а оттам – и в световната система като цяло?"

Имануел Уолърстайн
    Имануел Уолърстайн е един от най-известните американски изследователи на социалните системи и тяхното историческо развитие. Той е автор на множество влиятелни и популярни книги,

Мега фен
    klimatronika изпитва крещяща нужда да прочете animal farm на Оруел.
    лично аз докато не го направи това спирам да му обръщам внимание на постовете.

Мега фен
    "когато в едно общество милиони хора живеят в нищета, разкошът на малко хора превръща свободата в нейно собствено отрицание. В него става дума за религия, а не за вяра. Такова общество е несправедливо, безнравствено, корумпирано, несвободно."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "когато в едно общество милиони хора живеят в нищета, разкошът на малко хора превръща свободата в нейно собствено отрицание. В него става дума за религия, а не за вяра. Такова общество е несправедливо, безнравствено, корумпирано, несвободно."
    Осъзнаваш ли иронията? :Д

DOOOM

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Осъзнаваш ли иронията? :Д
    честно казано изобщо не мога да разбера какво точно се опитва да защитава ауриса, май някакъв странен вид квази-демокрация .

Мега фен
    честно казано изобщо не мога да разбера какво точно се опитва да защитава ауриса, май някакъв странен вид квази-демокрация .
    Пък ти служиш на античовешки интереси, ирония а?

Мега фен
    например

Мега фен
    Путин?

Мега фен
    и защо, как установи?

значи ако някой има мнение различно от твоето, задължително служи на някой и тоя някой е задължително от лошите, щото Атърнала все се възприема, че той го играе винаги от добрите.
    Последно редактирано от defender : 01-23-2015 на 22:59

Мега фен
    и защо, как установи?

значи ако някой има мнение различно от твоето, задължително служи на някой и тоя някой е задължително от лошите, щото Атърнала все се възприема, че той го играе винаги от добрите.
    Да, абсолютно. Ти с темите и постовете си защитаваш действията на един убиец. И се мъчиш да го правиш под маската на загриженост и христянски ценности. И като някой те изобличи се мъчиш да извъртиш спора. Не става.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    klimatronika изпитва крещяща нужда да прочете animal farm на Оруел.
    лично аз докато не го направи това спирам да му обръщам внимание на постовете.
    Климатроника едва ли е чел нещо по-дълго от брошура през живота си.

за руското общество ли говориш? защото цитираното го описва твърде добре.

Да, абсолютно. Ти с темите и постовете си защитаваш действията на един убиец. И се мъчиш да го правиш под маската на загриженост и христянски ценности. И като някой те изобличи се мъчиш да извъртиш спора. Не става.
    На ефендито отдавна му казах, че е лицемер и лъжехуманист, a той го прие за лична нападка.

За мен неговото поведение говори или за невменяемост, или за религиозен фанатизъм (което за мен е форма на невменяемост), или за защитаване на чужди интереси (което е най-вероятно).

Затова ефенди, не ни баламосвай, ами си кажи колко ти плащат от руското посолство в София.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-23-2015 на 23:15
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си