.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 212

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Как се говори с хора с качулки, въоръжени с автомати и военна техника, които вече са избили несъгласните с условията им? На мен въпросните повече ми приличат на терористи, отколкото на такива с дипломатически умения и склонни да изслушат и приемат друга, освен собствената си гледна точка.

Нови избори не се предизвикват с гражданска война. Гражданската война е средство, с което се прикриват незаконни (и често криминални) намерения. Така че не ми разправяй врели-некипели, съгласявайки се с част от тезите ми, но като ги преиначаваш в своя полза.

Ако в подкрепа на отцепниците, Турция прати пехота и танкове в Кърджали и с тях ли ще ходиш да преговаряш?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението

Ако в подкрепа на отцепниците, Турция прати пехота и танкове в Кърджали и с тях ли ще ходиш да преговаряш?
    ми зависи дали Турция просто ги защитава и после се маха или навлиза за да завладява територии за себе си.

Как се говори с хора с качулки, въоръжени с автомати и военна техника, които вече са избили несъгласните с условията им? На мен въпросните повече ми приличат на терористи, отколкото на такива с дипломатически умения и склонни да изслушат и приемат друга, освен собствената си гледна точка.

Нови избори не се предизвикват с гражданска война. Гражданската война е средство, с което се прикриват незаконни (и често криминални) намерения. Така че не ми разправяй врели-некипели, съгласявайки се с част от тезите ми, но като ги преиначаваш в своя полза.

Най-лошото на глупака е, че не знае, че е глупак. - Дарктемплар. истинския глупак.

В Източна Украйна си искат стария президент Янкокувич и старото правителство, което про-западните украинци (поляци) го изселиха до последния човек и го обявиха за терористична организация. За сметка на това сложиха напълно недемоктатично избрано правителство с преврата, което подвластно изцяло на запада и ни най-малко цели да прави някакви отстъпки, или пък да не влиза в ЕС, което Източна украйна НЕ иска. Видяхме всички до къде се издокарахме ние с този ЕС, и как тотално ни смачкаха с хиляди изиквания и глоби, непосилни за нашия беден народ.

А примера с Турция е крайно малоумен, като за малоумен човек. Родопчаните не се смятат нито за турци, нито за българи и най-малко искат да се присъединяват към Туркиш. А, ако това стане, България не е изкуствено създадена през СССР.
    Ех, че глупак си, ще умреш от простотията си.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-24-2015 на 10:32

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А примера с Турция е крайно малоумен, като за малоумен човек. Родопчаните не се смятат нито за турци, нито за българи и най-малко искат да се присъединяват към Туркиш. А, ако това стане, България не е изкуствено създадена през СССР.
    А тези в Кърджалийско, Момчилградско, Симеоновоградско за какви се смятат бе, тъпанар безумен? Знаеш ли, че в тея градове (да не говорим за селата около тях) се чува преобладаващо турска реч и българите са малцинство? Ходил ли си изобщо някога там, та да говориш толкова убедено или пак ни разправяш от историите на баба си и дядо си? Шебек слабоумен.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Вярвайте на международните кооперации и общности и само ще се насирате.
    Не, ще серем в устата на такива лоботомизирани имбецили като теб.

Мисля, че загубата на Украйна ще е и голяма загуба за Европа, тъй като ще позволи на Русия да разделя и владее", добавя Сорос.
    Ето я истината за Украйна, глупако Ханс. Точно, просто и ясно, достъпна и разбираема дори за дебили като теб.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-24-2015 на 11:51
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    А тези в Кърджалийско, Момчилградско, Симеоновоградско за какви се смятат бе, тъпанар безумен? Знаеш ли, че в тея градове (да не говорим за селата около тях) се чува преобладаващо турска реч и българите са малцинство?
    Момчета, айде да ви помоля да спазвате добрия тон

Иначе за турската реч- стъпвал ли ви е крака в Тутракан? Или Разград? Шумен?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си