.
Резултати от 1 до 25 от общо 212

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Как се говори с хора с качулки, въоръжени с автомати и военна техника, които вече са избили несъгласните с условията им? На мен въпросните повече ми приличат на терористи, отколкото на такива с дипломатически умения и склонни да изслушат и приемат друга, освен собствената си гледна точка.

Нови избори не се предизвикват с гражданска война. Гражданската война е средство, с което се прикриват незаконни (и често криминални) намерения. Така че не ми разправяй врели-некипели, съгласявайки се с част от тезите ми, но като ги преиначаваш в своя полза.

Ако в подкрепа на отцепниците, Турция прати пехота и танкове в Кърджали и с тях ли ще ходиш да преговаряш?
    Най-лошото на глупака е, че не знае, че е глупак. - Дарктемплар. истинския глупак.

В Източна Украйна си искат стария президент Янкокувич и старото правителство, което про-западните украинци (поляци) го изселиха до последния човек и го обявиха за терористична организация. За сметка на това сложиха напълно недемоктатично избрано правителство с преврата, което подвластно изцяло на запада и ни най-малко цели да прави някакви отстъпки, или пък да не влиза в ЕС, което Източна украйна НЕ иска. Видяхме всички до къде се издокарахме ние с този ЕС, и как тотално ни смачкаха с хиляди изиквания и глоби, непосилни за нашия беден народ.

А примера с Турция е крайно малоумен, като за малоумен човек. Родопчаните не се смятат нито за турци, нито за българи и най-малко искат да се присъединяват към Туркиш. А, ако това стане, България не е изкуствено създадена през СССР.
    Ех, че глупак си, ще умреш от простотията си.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-24-2015 на 10:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си