Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
Говорим за Южна България, олигофрен. Не за Източна. В Родопите има достатъчно помаци, които се турчеят, дори в Благоевградско има немалко турски села. В района около Малко Търново е пълно с турчеещи се цигани. Диалектът на нашите турци е по-различен от актуалния турски език, факт, но това не означава, че не се турчеят. Повечето от тях редовно ходят в Турция при роднини и приятели, гледат турски кабеларки (и нашите новини на "майчин" език), спазват стриктно мюсюлманските традиции и обичаи, ядат имам баялдъ, та им плющят ушите. И ти твърдиш, че не се смятали за турци? А за какви се смятат, за марсианци ли?

Не коментирай места, където не е стъпвало нежното ти краче и за които баба и дядо не са ти разказвали.

Бъди сигурен, че няма да излезем от ЕС, колкото и да им се иска на лумпенизираните русофилски подлоги като теб.
Цяла Южна България не са ти няколко села и Кържали ве, смешен. Ходил съм из Родопа, там е пълно с помаци. Нощувал съм в такова семейство. Във селата им имат български цървки и джамии, а те буквално изповядват и двете религии.
Турчее сме мозъкът ти. Повечето наши турци хептем не спазват никакви обичаи, най-вече младите. Дори тези, които са избягали в Турция да живеят не се разбират с местните и тъпчат свинско. Не обичат политиката на Ердоган.

Изключително повреден индивид си. Според твоята логика нашето изселване и турчеене трябва да продължава докато не изчезне и последния българин.
Както казах, Турция ако иска може да ни завладее, НАТО няма да му пука, бъди сигурен, а за тва ние сме си виновни.

Бъди сигурен, че този ЕС под сегашната си форма няма да просъществува.