.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Pleven

Влюбена в най - добрия му приятел...

Здравейте, искам съвет за проблема ми. Не мисля че съм единствената попаднала в такъв случай... С бившия ми сме в добри отношения доколкото е възможно разбира се. Скъсах с него защото имам чувства към най - добрия му приятел. Дали да говоря с приятеля му за чувствата си или да не се занимавам..?
    Последно редактирано от sunshinee8 : 01-21-2015 на 09:33
    vess

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Според мен си струва да опиташ, но имай напредвид, че ако момчето държи на приятеля си няма да се получат нещата.

Аз съм в подобна ситуация, но не съм скъсала с приятеля си, а той ме остави за да замине да учи и донякъде спря контакт и с мен и с приятеля си. При теб сложното е че ти си скъсала с него зареди най-добрия му приятел. Ако моят приятел скъса с мен зареди най-добрата ми приятелка, и те тръгнат, никога не бих им проговорила.

Знам, че любовта не избира но едно че е гадно спрямо бившия ти (все пак донякъде трябва да ти пука за него ако сте били заедно, пък и не е направил нищо да го заслужи) и друго че ако те наистина са най-добри приятели е малък шанса той да иска да рискува приятелството си.

Май в този случай е по-добре да не се занимаваш защото ако предприемеш нещо, може да се поставиш в доста неловка ситуация ако ти откаже. Но, знам че е трудно.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Най-много да ги скараш двамата, той с теб може да е 1-2-10 месеца, а приятелите са до гроб.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Според мен е най-разумно да се откажеш, или ако все пак толкова много искаш това момче , първо да разговаряш с бившия си за това. Има право да знае човека защо си го зарязала, ако той е разбран и няма нищо против ти да си щастлива, може да приеме евентуална връзка между вас. Аз лично бих приела бившия ми и най-добрата ми приятелка да са заедно, защото искам и двамата да са хепи и ако това е начина, аз съм ок. Но хората са различни и не всеки би се радвал на чуждото щастие, дори то да го наранява малко или много
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Град
    Pleven
    сърцето иска своето но ума не дава и да си го помисля даже.. ще се отдръпна пък ако е писано да стане нещо да става мерси за съветите
    vess

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си