.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Askin' you

M.G.
    Guest

Askin' you

Здравейте!
    Имам въпрос, отнасящ се по-скоро до женската аудитория, но, ако има и момчета, чиито съвети/мнения биха били полезни, то с радост ще ги взема предвид. Ще опитам да бъда кратък и по същество - имам връзка от около шест месеца, всичко върви прекрасно, сексът е супер, разнообразен и въпреки началните притеснения на приятелката ми, с доста от тях вече успяхме да се справим (като това, да не правим секс в светло помещение, например). Има нещо обаче, което все още я притеснява и може би остана единственото, което като че ли "недостига" за един перфектен полов живот (не, че сегашния такъв има недостатъци, но винаги може повече (: ). Става въпрос, за желанието ми за кунилингус. Не сме опитвали, тя изпитва притеснения и не мога да разбера точно на какво се дължат, предвид няколкото ми опита за "слизане надолу" и въпреки възбудата й, точно преди "повратния" момент, главата ми бива избутана или издърпвана нагоре, за целувка. Не съм настоявал, говорили сме за това и тя също е наясно, че изпитва притеснения, но не може да ми обясни какво точно ги провокира. Не, че ми е нещо като фетиш или изпитвам неотолимо желание за "лизинг", но по този начин мисля, че провокирането на нейното желание за подобен вид игра, ще бележи крайното премахване на каквито и да е бариери, що се отнася до половият ни живот. Не мисля, че е с мисълта за нещо "неприятно" като усещане, а по-скоро чисто притеснение, от мен самия. Приемането ми е белязано от факта, че що се отнася до "нейната част" от оралната любов, то аз, лично, изпитах неща, които никоя друга жена не ми е доставяла по този начин, както тя го прави (може би се дължи на обецата на езикът й ). Та въпросът ми към вас, момичета, е следния - вие от какво точно бихте се притеснявали от подобен тип контакт (става въпрос за половинката ви все пак, не пича от месната кръчма) и имате ли съвети/препоръки как да я предразположа към подобен тип "разнообразие". Интересното е, че дори за анален секс е доста по-широкоскроена и готова да говори, да опита, а това, което от моята мъжка гледна точка, изглежда не толкова "табу", бива възпрепятствано поради все още незнайни за мен причини. Опитите ми са били по време на секс, преди секс (пред играта), под душа, на тъмно, на светло, под завивката - без да ме вижда, докато ме гледа...без успех. Моля за съвети (:

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    1. Или има нещо което я притеснява, като "бяло течение" например.
    2. Аз лично съм попадал на такива жени, които не обичат да ги лижат...

Мен също ме притесняваше преди... най-вече да не би нещо да не му хареса там долу като е толкова близо, по-каквато и да е била причина. Нямаше защо да ме притеснява естествено, и като се отпуснах всичко беше точно. Просто, пробвай и в един момент ще е настроена за това и ще стане

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ами попитай я дали по принцип не ѝ харесва, дали се притеснява от нещо, дали ти нещо грешно си направил.

Знам ли, аз лично бих се дърпала от това, ако при предишните опити с партньора ми е било неприятно изживяване - да дам реален пример - зъби! Ако една жена се чувства хапана или пък бодена с брада то не би искала да повтаря това. Зъбите са най-гадното нещо в интимната зона не само за мъжете, но и за жените.
    Но както казах, попитай нея, ние няма как да ти отговорим защо тя не иска.

M.G.
    Guest
    Ами опитите ми да стигна до някакъв отговор от нейна страна по този въпрос са доста неуспешни. Говорим, но тя ми казва - не знам, притеснявам се. На въпроса защо се притесняваш или не отговаря (което ще рече, че продължение на темата е безсмислено) или отново - не знам. Не съм се сетил да я питам за предишен опит в тази насока, но е добра идея и ще го направя. Иначе ми е ясно, че отговора няма да дойде от вас, но провокиращото отговора мое поведение, може до голяма степен да бъде изградено от полезен съвет .

П.С. - не се притесняваме да си споделяме проблеми в тази насока, така че мисля, че идеята с бяло течение отпада, понеже съм почти сигурен, че щеше да ми каже. Има се предвид, че инфекции и заболявания в тези области са изключително неприятни и носим отговорности един към друг, особено, след като секса е без презервативи.

*Carpe Diem - абе пробвам си аз и тя не възразява на опитите ми, само на съществената част..

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ben seni cevap (кат` сме започнали със заглавия на чужди езици )

Та, вариантите са:
    1.Има гъдел на путката си и не иска да избухне в смях по време на полов акт.
    2.Имаш брада и и е неприятно да я боцка там долу.
    3.Има здравословен проблем, за който не знаеш.
    4.притеснява се да не се погнусиш от вкуса на мазгата и.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си