- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувката изневяра ли е???
Молим - никой не говори за целувки по бузите. Отделно дето и да играе на шише/бутилка/предизвикателства/подаръци/етц-простотии, пак си е изневяра. Като си обвързан, не целуваш тоя и оня, защото така ти казала бутилката.
За мен една целувка си е изневяра откъдето и да го погледнеш.
Хм, на мен пък тез игри ми изглеждат безобидни, със или без език.
Изневярата за мен е равносилно за предателство - т.е. зад гърба ми да ни разваля връзката.
Целуване в този аспект би ме саднало, в контекст на игра или пък някоя му се метне в някоя дискотека - безобидно е.
И имам някакъв късмет с мъж, който не ходи по дискотеки и барове, и е стриктно моногамен, та не ми се налага да го мисля, по-скоро ще ме остави, преди да прави каквото и да е било.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Според мен е изневяра откъдето и да се погледне! Досега само веднъж ми се случи да ми изневерят (последната ми връзка) но беше толкова брутално, че целувката е най - малкият проблем. Не бих простил една целувка на гаджето ми с друг, както предполагам и на мен не биха ми простили ако направя нещо подобно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да, и моя човек не е такъв. Ама лично аз си го считам за изневяра. Тва е малко като да играеш „Саймън каза“, да те накарат да убиеш и да излезеш с извинението, че било игра.
Аз винаги прегръщам и целувам приятелите си, когато ги видя. Това прави ли ме лоша? Или че изневерявам, Не мисля. Изневяра е, ако го правиш с някакво чувство или желание. Всичко друго си е ок, според мен.
Ако говорим за целувка по бузата с приятел и роднина е ясно, че не е изневяра.
Ако говорим за целувка по устните с език, за мен Е изневяра. Без значение дали после е имало секс или не, аз бих се чувствала предадена. Дали бих простила е друга тема.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Зависи от целувката, но ако е в смисъла на харесвам те - да изневяра е. За мен е изневяра дори да се заглеждаш по други хора с хищен поглед![]()
Зависи кой е бил инициатора... и дали ще се повтори..но всеки по различен начин го разбира
Ако само дори поискам да целуна друг, е изневяра. За мен. Друг е въпроса, аз за себе си го приемам като нещо нормално, психопат съм, I know.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.