.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как да му кажа

Здравейте! Казвам се Наяна на 13, ползвам профила на братовчедка си. Исках да ве попитам как да кажа на момче, че го харесвам. Той е на 16 не е от моя град, не сме се виждали, но сме приятели във фейсбук. Говорим си най свободно. Незнам просто какво да правя или да оставя нещата така. Благодаря за отделеното време.

Супер фен Аватара на fanton1
    Интересно име ... Замисля ли си се ,че може просто да те намира за приятелка и понеже не може да се видите поради това ,че сте от различни градова ти пише съвсем спокойно и свободно ? И как може да харесваш някой който не си виждала ? Според мен просто си харесала външноста му и толкова ,но това което показва или казва може да е лъжа .По-добре не се занимавай с глупости особено в тази възраст .

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Шанса 16 годишен да си падне по 13 годишна според мен е малък. Според мен те приема, като дете, с което му е приятно да си говори по интернет, но не мисля, че имаш някакъв реален шанс, честно казано... По-добре остави нещата така, без да се вманиачаваш, гледай на него, като на приятел, от който можеш да научиш нещо, не проваляй тези отношения с неща тип "харесвам те, дай да сме си гаджета". Няма смисъл
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Е, обясни ми как го харесваш, като не сте се виждали даже. Разбирам, че си малка, ама по-добре се ориентирай към момче, което можеш да виждаш всеки ден.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Е, обясни ми как го харесваш, като не сте се виждали даже. Разбирам, че си малка, ама по-добре се ориентирай към момче, което можеш да виждаш всеки ден.
    На 13 им е позволено. лошото е, че има и 20+ годишни, които водят такива интернет "връзки" с месеци, дори години без да са се виждали на живо.

Къде живее той? Няма ли начин да се видите поне за малко? На живо ще е доста по-различен, от колкото в чата. Тогава предцени дали ти харесва или не.

Лятото идва, но нямах смелост да изляза с него. Имам предвид, че познавам момиче от компанията му и мога да и кажа да излезем с него, но това чак лятото. Плюс това ходя на много екскурзии и почти винаги спираме в Ямбол и просто реших да ви питам. Мислех, че може да има връзка от разстояние.Той е от Ямбол, а аз от Бургас. Все пак Благодаря за всичко.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Шанса 16 годишен да си падне по 13 годишна според мен е малък. Според мен те приема, като дете, с което му е приятно да си говори по интернет, но не мисля, че имаш някакъв реален шанс, честно казано... По-добре остави нещата така, без да се вманиачаваш, гледай на него, като на приятел, от който можеш да научиш нещо, не проваляй тези отношения с неща тип "харесвам те, дай да сме си гаджета". Няма смисъл
    Как пък го реши, че няма шанс
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Според мен шанса е малък, казах, не че няма Според мен също, казах че няма смисъл Ако са си приятели, с времето може и да успее, просто към момента и ситуацията която описва ми се струва нереално
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си