.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Защо ми закъснява ?

Здравейте,цикъла ми закъснява вече втори ден.Знам,че по принцип се случва,но съм супер панирана и не знам какво да правя.Този месец е нямало гафове,всичко си е наред а и с приятеля ми доста се пазим.Малко преди овулацията ми се разболях от остра вирусна инфекци и после минах на антибиотици,дори все още съм малко болна.Четох в интернет,че е възможно от това да закъснее цикъла,на някого случвало ли му се е

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    От това е , да .. споко

Със сигурност е от това,и на мен ми се е случвало.

Вероятно е от това + промените във времето. Този месец и аз имах закъснение повече от седмица. Говорих с приятелки и те се оплакваха от закъснения по 10-12 дни. Успокой се.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на psych0
    и на мен ми закъснява вече 2ри ден.
    и аз бях болна и пих антибиотици.
    сигурно е от това.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Ами дано наистина да е от това,защото се побърквам.Вече 4-ти ден и нищо.Вие имахте ли някакви симптоми преди да ви закъснее,защото мен постоянно ме наболява корема и кръста.И също кога е най-добре да си направя тест,така че да е напълно верен

Мега фен Аватара на NomNomNom
    След 1ви ден закъснение можеш мисля, купувай смело за да ти е спокойно, но почти със сигурност е антибиотиците + времето.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от denica.slavova.585 Виж мнението
    Ами дано наистина да е от това,защото се побърквам.Вече 4-ти ден и нищо.Вие имахте ли някакви симптоми преди да ви закъснее,защото мен постоянно ме наболява корема и кръста.И също кога е най-добре да си направя тест,така че да е напълно верен
    Аз нямах никакви симптоми тоя път, ама съвсем никакви...

Иначе вече можеш да си направиш тест, щом ти закъснява.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си