Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
димитар е евреин, принзавал си е.

Ами какво да кажа за евреите - нямат национално съзнание, защото са разпръснати. Много обичат да говорят за глобализма.
Умни са, ама са гнусни. Не е мит, че управляват света, управляват го и заради това САЩ поддържат от вън Израел.
Евреите не без основания Хитлер ги е избивал и са ги гонили по цял свят през епохите, и пак ще ги гонят но както и да е.
САЩ подържат от вън Израел щото някой трябва да тъпче Шариа държавите, да не дойдат нас да ни притесняват джихадисти, не защото управляват света но всеки с мнението си.

Хитлер е бил болен мозък, и е избивал наред евреи, цигани, славяни, комунисти. Забележи, славяни.

Според мен са ги гонели най-вече защото когато си монарх, нещо трябва да ти дава тази абсолютна сила над населението. Това нещо в много случаи е било църквата. Който не подлежи на контрола на църквата е бил гонен, да. Както Испанската инквизиция е подгонила и мюсюлмани и евреи. Както в Англия са гонели и католици и протестанти.

А колкото до националното съзнание, не съм съгласна. Имам чувството че това че са разпръснати ги кара още по силно да държат на културата си и религията си. Повечето и са лоялни към Израел, и чувстват че това е домът им.