.
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Carpe Diem Виж мнението
    САЩ подържат от вън Израел щото някой трябва да тъпче Шариа държавите, да не дойдат нас да ни притесняват джихадисти, не защото управляват света но всеки с мнението си.

Хитлер е бил болен мозък, и е избивал наред евреи, цигани, славяни, комунисти. Забележи, славяни.

Според мен са ги гонели най-вече защото когато си монарх, нещо трябва да ти дава тази абсолютна сила над населението. Това нещо в много случаи е било църквата. Който не подлежи на контрола на църквата е бил гонен, да. Както Испанската инквизиция е подгонила и мюсюлмани и евреи. Както в Англия са гонели и католици и протестанти.

А колкото до националното съзнание, не съм съгласна. Имам чувството че това че са разпръснати ги кара още по силно да държат на културата си и религията си. Повечето и са лоялни към Израел, и чувстват че това е домът им.
    Както дефендер каза - те искат да трансформират целия Свят да работи за тях и не се съобразяват със светогледа и мисленето на другите народи. Има един израс - накрая остава само евреин. Наитина са умни и във всяка една сфера винаги те се изкачват по стъпалата над другите и се налагат, за тва са мразени.

Политиката на САЩ е точно обратното, което казваш. Те дестабилизираха целия Близък Изток. Сваляха диктатури по цял свят с преврати, под предтекст, че налагат демокрация, но всъщност целта вече всеки знае каква е - икономическо влияние. Живеят на чужд гръб. И естесвено се провалиха. Не защитиха никой, доведоха само война. Ислямизираха цяла Европа.
    Империята живее само със война и завладяване. Това е.

Хитлер е бил болен мозък накрая на кариерата си, като решава да нападне Русия. Сега можеше да сме друг по-добър свят. Та, хитлер не е свъриш много неща как трябва.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-24-2015 на 13:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си