- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за евреите?
На кооперациите които управляват света не им пука особено. То и глобалното затопляне ще предизивка масов глад, но единственото, за което се използва е за бизнес и пари.
Истински вярващите (особено хриситани) не се налагат върху другия, те са против агресията.
Традициите и обичаите губят смисъла си, ако не са обвързнани с духовно осъзание. Коледата става там някакво си раздаване на подараци и до там. Макар че не е нужно да се изпълняват традиции като цяло, важното вътрешно какво да си осъзнат. Не знам.
Хм. Раздел секс.. Раздела, който показва до каква степен деградира българина ли? И че приоритетите на повечето хора станаха курварски?
Има цяла наука за определянето на вярващи и религиите (статистика). Много малък процент са атеистите сравнение с религиозните. А дори само на хартия същите, подкрепят съответните им институции в държавите им. Например, въпреки че църквата у нас е мафиотска сгран, тя ни е запазила като народност . Имаме християнско самосъзнание . Най-лошото нещо е някой да предизвика война на расова, религиозна основа.
1. Съдържанието на раздел Секс ме кара да мисля че няма много вярващи, и че не е прието да си вярващ до степента която ти описваш. Тази деградация не е присъща само за България. Някои порасват в един момент и развиват някакви морали, но повечето не.
2.
Кръстоносцниците не биха се съгласили с теб.
Статистиката е хубаво нещо. Докато не се загубиш в цифри които не значат много. Аз ти гарантирам че в България има много 'християни' и 'християнки'които се определят така, които са от легло на легло, с различен всяка вечер и хал хабер си нямат от библия или това което религията им изисква от тях. Така че това че се определяш като христинянин в някаква там анкета не те прави такъв. Да си истински вярващ човек е много рядко срещано явление в наши дни. Недей да гледаш статиски а се огледай и ми кажи колко хора познаваш които са вярващи.
И все пак, масата кървави войни са се водили на расови и религиозни основи![]()
А кооперация или корпорация имаше предвид? Не се заяждам просто не разбирам защо кооперация в този контекст, но може нещо да ми е убегнало. Ако е корпорация, това няма много общо с евреите, тъй че не знам на коя част отговаряше. Ако е кооперация (от държави?) трябва да обясниш какво имаш предвид.