.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 124
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina Виж мнението
    Използването на ирония в случаи като този не дава резултатите, които очакваме (или ти именно това очакваше?!). Знам отговора, няма нужда от нова доза.
    Полека с напъните, не знаеш кога ще изкочи някой колега и да станеш зарезил.
    Знаеш колко хора се дипломират, знаеш колко от преписват, колко от тях зубкат и колко четат през ред и мигат.

Горе ти е дадена ситуация, публикувай разсъждения.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Последно редактирано от Nadelina : 01-24-2015 на 21:55

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Интересна статистика.
    Много често хората знаят неща, но никога не са се замисляли върху тях. Форума е един подстрекател на това да опознаеш себе си по-добре, да извадиш наяве качества, чувства и мисли и да им се отдадеш. Темата, която си ми показал е именно от такъв тип, носеща със себе си емоция, която не може да бъде сбъркана, нито може да бъде заменена. Почти всички влизащи във форума са тийнейджъри - може би следващата крачка за всеки от тях е била именно там.

Това е само предположение. Аз съм била на 18-19 год., когато съм спряла да влизам. Календарните години не са за подценяване също.

Ти имаш ли свое виждане по въпроса?
    Много лесно нещо те попитах, достатъчно беше да разгледаш твоя случай, защото всички останали са същата работа.
    Причина и следствие - коментарите са причината, а напускането на сайта е в следствие от тях.

Аз виждане нямам, достатъчно е 9 човека да направят едно и също нещо, за да схванеш, че причината е една и съща за всички.
    Срамуваш ли се от коментара ти там, защо, не е нещо, което не се прави, като оставим настрана това, че си първото момиче, което виждам да казва, че и сутрин като се събуди го прави.

Не, няма.
    Тук съм, защото обичам форума, а не защото имам нуждата и желанието да бъда изпитвана от човек, който не знае нищо за мен и ме е преценил преди да му дам възможности дори да го направи, нито пък да доказвам нещо пред него. По-скоро се забавлявам. Благодаря, липсваха ми детските заяждания.
    Тук си, защото имаш необходимостта да се докажеш, тъй като си в период на падение и имаш нужда от нещо , което да ти върне самоувереността.
    Привързана си към профила си тук, защото той е отражение на идентичността ти, но се замисли да го промениш, защото няма да срещнеш social аcceptance с предишните коментари.

Пък ако не беше написала, че си магистър психолог, надали някой щеше да си формира представа за теб, различна от 18-20г. девойка, без особено много поводи за гордост, току-що извършила няколко дедуктивни операции, и поради разминаване на собствената й самооценка за интелект и опит спрямо околните, с реалната, решава да влезе остро, като възможностите, които демонстрира, рязко се разминават с тези, за които претендира.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Град
    Последно редактирано от Nadelina : 01-24-2015 на 21:56

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%80%D0%B0

Защото ти е от последните коментари, при другите е същото, а не бях обърнал внимание, че ти основно в раздел секс си писала.
    На 19 години си била, сега 14 годишните се държат като теб, това кара ли те да се чувстваш стара, по-малко модерна или как ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    айдее изгонихте я пак

Никой не я гони, а и ще продължи да влиза, мен лекарите ме лекуват до края, за техния край говоря.

Наделина, още ли си изрусена ?
    Последно редактирано от papugai : 01-24-2015 на 18:19

Още лимастурбираш сутрин?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    бтв: не се меся в темата, но няма как да не призная как NomNomNom е описала една ситуация, която ми се стори твърде реална - все едно тя самата е свидетел на подобно нещо, т.е. че има свои роднини, които са в това положение.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Вие направо я изгонихте отново ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Вие направо я изгонихте отново ..
    Мхм, и аз това си помислих.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    С тея изтрити постове си тука... Направо....
    Speed 3 Axela

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    бтв: не се меся в темата, но няма как да не призная как NomNomNom е описала една ситуация, която ми се стори твърде реална - все едно тя самата е свидетел на подобно нещо, т.е. че има свои роднини, които са в това положение.
    То че е на познати, на познати е, и малко модифицирана, ама исках да видя, зали щеше за каже на жената, че е enabler на зависимостите на мъжа, и че единственият начин е да го остави сам да посрещне отговорността, което щеше да е правилно, но щях да я контрирам с друго.
    Ама тя не пожела.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Blab
    още един пример как по ретрограден Меркурий хората често се връщат назад.

иначе, считам, че и на мен форумът ми е дал много, най-малкото съществуваше в момент, в който беше единствената събирателна на поколението ми във виртуалния свят. за мен представляваше абсолютно идентична проекция на едно училище, например. и тук ти от своята позиция можеше да прочетеш , освен думите - мислите и гледните точки, разбиранията и философиите на всички останали типажи. хора, с които иначе никога не би (избрал да) общуваш. в този смисъл, ми е дал много.
    а и в крайна сметка пубертетът (заедно с раждането и смъртта) в може би единствената неизбежност в живота на един човек. това мотивира интереса ми към темата и желанието ми да създавам театър, който да е сейв плейс за децата на тази възраст, подобно на форума в онзи период от живота ми.

мн се разговорих, но ще ми го простите))

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    и че единственият начин е да го остави сам да посрещне отговорността, което щеше да е правилно, но щях да я контрирам с друго.
    „в добро и зло, в здраве и болест, в богатство и бедност, докато смъртта ги раздели”
    Това говори ли ти нещо ?
    Като го остави, какво ще последва ?
    След като е с него, значи има причина и не само, за да му помага.

Мега фен
    Град
    NomNomNom, начина, по който се репчиш без повод, е доказателство за това, че може би форума е единственото място, на което можеш да се изявяваш като психолог. Проблема е, че психологията не е точна наука като математиката. Ако си прочел един казус, заедно с неговото решение, си прочел гледната точка на един специалист. Психолога е диагностик, анализатор, той консултира, не разрешава проблеми, той е посредник, той е обучител. Да имаш желанието да контрираш някой, без да искаш да разбереш отговора му и да вникнеш в него, е чиста злоба. Ако това прави теб щастлива, радвам се. Аз нямам нуждата да влизам в словесни двубои с хора, които не познавам, само и единствено с цел да ги нараня. Аз съм тази, на която плащат, за да върши това, в което явно смяташ че си добра. Форума е развлечение.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    „в добро и зло, в здраве и болест, в богатство и бедност, докато смъртта ги раздели”
    Това говори ли ти нещо ?
    Като го остави, какво ще последва ?
    След като е с него, значи има причина и не само, за да му помага.
    Туй щях да й кажа
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

NomNomNom, начина, по който се репчиш без повод, е доказателство за това, че може би форума е единственото място, на което можеш да се изявяваш като психолог. Проблема е, че психологията не е точна наука като математиката. Ако си прочел един казус, заедно с неговото решение, си прочел гледната точка на един специалист. Психолога е диагностик, анализатор, той консултира, не разрешава проблеми, той е посредник, той е обучител. Да имаш желанието да контрираш някой, без да искаш да разбереш отговора му и да вникнеш в него, е чиста злоба. Ако това прави теб щастлива, радвам се. Аз нямам нуждата да влизам в словесни двубои с хора, които не познавам, само и единствено с цел да ги нараня. Аз съм тази, на която плащат, за да върши това, в което явно смяташ че си добра. Форума е развлечение.
    Ии заради това си изтри всичките коментари
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Град
    Именно!!!

Наделина, защо не ми отговори за косата ?
    Тя и нямням в момента е русичка, сигурно това е причината така да си допадате.

Мега фен
    Град
    Аз не съм.

Русото не ти отива, а устните ти са много възбуждащи, нещо като на Джоли, но не чак толкова грамадни.

Супер фен
    Дами, не се заяждайте, а съграждайте!

NomNomNom, аз направих тази връзка с твои роднини, защото преди време прочетох, че е нещо обичайно във вашето семейство нежната половинка да е "цял тийнейджър" по-млада от партньора й в живота.

btw: както не веднъж съм отбелязвал в тоз форум - влизам тук от дъжд на вятър, та се чудя - ти програмистка ли си, че ми прави впечатление, че поназнайваш езици за програмиране? И, ако си - то каква привлече една синеока, може би естествена, млада блондинка в тази професия?
    Последно редактирано от M**** : 01-25-2015 на 11:37

Привлякло ме е доста преди да знам как да си сложа боя за коса, или що е то интернет.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове