.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 124

Hybrid View

Супер фен
    Еее, сега ми се разпали интереса за каква по цвят коса си приказвате тук, но трябва да чистя дома, та май ще си остана с любопитството (и поне то ще ми прави компания докато привеждам ред ).

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Еее, сега ми се разпали интереса за каква по цвят коса си приказвате тук, но трябва да чистя дома, та май ще си остана с любопитството (и поне то ще ми прави компания докато привеждам ред ).
    Май няма да ти се сбъдне фетиша да я накараш да се боядиса както на теб ти харесва :Д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dreamchaser______/ Виж мнението
    Май няма да ти се сбъдне фетиша да я накараш да се боядиса както на теб ти харесва :Д
    Няма невъзможни неща.
    Гледах скоро един филм, в който едно момиче отива при един мъж да и прави интимна прическа. Значи влиза в апартамента, там е пълна тъмнина, той се появява с един фенер закачен на челото, кара я да седне и започва да я фризира.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamchaser______/ Виж мнението
    Ама аз не съм искал нищо от NomNomNom (без да я обиждам с липсата на желание от моя страна - знам, че е обвързано момиче). Просто ми стана любопитно за каква разноцветна коса си пишат тя и папугай. Опитах се да си го представя - не успях. Та то не са били цветове - розово, синьо, зелено и т.н. (не ги запомних всичките, които NomNomNom изброи)...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си