.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 258

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Ще се намеся аз мъничко. Подуваш се, нали? Имам предвид... сутрин, като станеш и се видиш в огледалото, коремът ти е (почти) плосък, а вечерта си като бременна в третия месец? И при някакви по-странни положения на тялото боли? Запек хваща ли те?

Цялото нещо с тежестта и болките ми е напълно познато и искрено съчувствам!
    Настрани от всички медицински неща - опрости си начина на хранене (Погледни в гугъл food combining и за колко време организмът ти преработва определени храни) и пий повече вода.
    Толкова е просто и логично, че няма накъде повече. Има вероятност да си нетолерантна към някои храни, ама надали. Просто... аз от около 2 седмици наистина внимавам как комбинирам храните и спрях да ям някои неща. В началото ми звучеше като голяма жертва, ама толкова бързо свикнах, че няма накъде. Напълно забравих какво значи тежест, подуване, резки болки, запек и тем подобни. Мога и по-конкретно да споделя, ако желаеш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Има вероятност да си нетолерантна към някои храни, ама надали.
    И това ми мина през главата като идея. Не го изключвам напълно.
    Ewok, може да е чисто и просто съвпадение това с поничките. Или причината да е друга, а ти да набеждаваш именно тях.
    Не е зле да те види гастроентеролог, за да изключи някакво хронично страдание. Опитай да минеш на безглутенова диета, за да видиш има ли промяна.
    Друго, да намалиш баластните вещества- от тях също се стига до диария, подуване.

За твое успокоение може да си пуснеш кръвно изследване за хеликобактер пилори- той е виновникът за гастрита и се премахва успешно с комбинация хапчета.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си