.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 258

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    днес ходих на лекар /но в моя град/. още като ме видя и ми каза, че съм много бледа и тва бялото на очите /нз как се казва, сори хд/ е много бяло, хах :Д, което било признак за намалено съдържание на желязо в кръвта или нисък хемоглобин. прегледа ме. на листа пише, че матката ми е с добре развит ендометриум и хомогенна структура. десен яйчник - б.о. ляв - с персистиращ фоликул каквото и да значи това. така и не разбрах защо нямам цикъл вече два месеца. назначи ми изследвания на хормони /естрадиол и тестостерон/, както и пълна кръвна картина. обаче хормоните трябва да ги правя на 3-ти, 4-ти ден от цикъла, след като пия дуфастон и предизвикам менструация. изследванията на кръвта показаха занишено ниво на желязо и ми изписа феро-фолгамма. въпроса ми е, може ли да пропусна хормоните, защото съм в сесия и още един такъв пропуснат ден ще ми струва много скъпо и да ги правя евентуално на следващата менструация, но пък има голяма вероятност тя отново да закъснее и позволено ли ми е да използвам отново дуфастон? :Д май съм си наред.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    бялото на очите /нз как се казва, сори хд/ е много бяло, хах :Д,
    склера
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението