.
Резултати от 1 до 25 от общо 258

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Номи, как Ясминът отсега? Ясмин се пие от първия ден на менструацията. Може и по време, но тогава не си защитена първите 7 дни.

Ewok, аз си пия рибено масло от няколко години. Има по принцип всякакви - доколкото знам, от сьомга се пие срещу заболяване на костите. В началото, още преди 3-4 години, пиех от акула на Jamieson. После минах на треска от същата марка; от тогава пия само от черен дроб на треска - предната марка беше Barlean's. Последно майка ми изпрати на Greenline, немски са, не откривам снимка обаче о.О Пише hochkonzentrierte Omega 3 Fettsäuren. Бели със зелен етикет са. На същата марка пия и витамин Ц.
    Взима се по 1 капсула по два пъти на ден, важно е да е с храната. В дневната порция има 450 mg EPA, 340 mg и DHA 120 други Омега 3. Следователно опаковката от 120 капсули ще стигне за 60 дни.

Сега, не съм ги купувала аз, но знам, че са скъпички. Майка ми е в бранша, постоянно е по изложения и са й казали кое е добро. Допелхерц със сигурност имат нещо подобно на далеч по-ниска цена, но аз имам тези.

Тия дни ще започвам да пия и цинк; и Приорина за косата и ноктите отново, че с него съм адски несериозна. Обмислям и покупка на спирулина или някакви такива суперхрани.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-06-2015 на 11:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си