Offtopicmalko: Само аз ли мисля, че това, да имаш право на едно мнение от лекар, за направление говоря, е идиотщина?? Наскоро ми се случи, отидох на гинеколог и онзи като ми изръси, че имам това и това..а бях убедена, че греши. Та, не ми е за 20-те лв, къде ли не съм ги дала, платих, отидох при друг и всичко се оказа, че си е на място. Баси тъпото.
И между другото само аз ли съм за естественото раждане? Явно съм гледала много peace&хармония клипове в ютюб.
Калпазанке, аз съм наред май. Ще бъда кратка. Имам алергия, не разбраха към какво, ходила съм на всякакви доктори - Мермерски, Димков, къвто се сетиш. Цял живот личния ми изписва кортикостероид - метилпреднизолон. Ужасно много се подувам - лицето, устните(всъщност преди беше повече). Имунитета ми е сринат! Опитвам се да правя някакви неща - клеева тинктура, бъз, витамини(които са уж органични). Та, има ли някакво друго решение откъм лекарства и какво е то, защото вече наистина съм се видяла в чудо. Досега не съм осъзнавала много, обаче отказвам да си тровя организма.
ps- Който се интересува от рибеното масло, в бг-мамата имаше много хубава тема! Всичко е обяснено.
Последно редактирано от Momicheto:) : 02-07-2015 на 20:52