Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

marilyn, ЕКГ /може и холтер по преценка на кардиолог/, изясняване на щитовиден статус и ако всичко е наред, ще мислим за *терапия* с билки.
Психичен стрес да си имала? Да си се преуморявала? Да си прекалила с кафе/ободряващ чай и енергийни напитки? Как ти беше кръвното, като забеляза тези оплаквания?
В понеделник ще ходя на лекар вече. Откакто писах онзи ден, все ми е някво гадно. Явно отпадналото състояние е било заради 1-вия ден от МЦ, защото на следващия бях доста по-добре. Но ми тежи на гърдите едно такова, а от време на време си ми прескача сърцето, имам и сърцебиене. С кафе не съм прекалявала, даже в някои дни успях нарочно да не пия нито едно (пия по макс 2 дневно). Психичен стрес - сесия. Претоварвам се малко, не мога да спя. Не, че нямам време чак да спя, но се будя и не мога да спя пълноценно. Физически... започнах една програма за тичане, за начинаещи е и трудно е да кажа, че се преуморявам.

Не съм си мерила кръвното, но ми се стори, че пулсът ми се учестява в някакви моменти през деня, без видима причина. Но усещам една тежест в гърдите.. много е неприятно.