- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Темата на Калпазанка - въпроси и отговори
Хораа/Калпазанке, нещо не ми идва, закъснява ми с около 7-8 дни. ( не съм бременна ). От както имам цикъл, не ми е закъснявал толкова. Миналия месец си дойде нормално, този се бави. Сменила съм хранителен режим от 2 месеца ( но не гладувам, ям си нормално ) и съм включила спорт ( пак от 2 месеца ), сменила съм държава и работа, този месец имах 4 дни, в които не съм спала почти цяла нощ+ прибиране до бг ( 3 от тези бяха преди овулацията и последния - след нея ) и ми се иска да се оправдая с това, обаче е много странно, че сега на втория месец от както съм тук се появява и :
около овулацията си се чувствах да съм като в овулация
след това чувствах ПМГ седмица преди 24 ( но мнооооооого лек, само леко напрежение)
и сега изнервеността ми отшумя, обаче пак се чувствам леко подута, но имам чувството, че това отшумява.
Въпросът ми е - къде се е забавила тази яйцеклетка, и ако евентуално не съм отделила този месец - ще си чакам пак да прокървя, и какво мога да направя, за да благоприядствам организма ми за да настъпи М - ядене на ананас, и други бабини деветини ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...