Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
@Illusion772 - Никога не съм бил ваксиниран и от гимназията насам не съм боледувал дори от настинка.
Проблемът на противниците на ваксините е в нелогичното мислене. Ти не си ваксиниран и не си боледувал, защото твоите съученици са ваксинирани. Което е предотвратило една масова епидемия от която искаш или не ще се разболееш. Когато един болен от грип се изкиха в автобуса може нищо да не хванеш. Обаче,ако 100 души грипави днес кашлят с всичка сила в лицето ти, няма нашин да останеш незаразен, нали така? Давам само пример с грипа, за него няма ефикасна ваксина. Но и той е най-променливия от всички вируси. А ваксини се правят не само против вирусните заболявания.

Що не идеш сега в Африка, в Гана. в Нигерия да спортуваш малко на чист въздух? Айде де! Дори самолетния билет бих ти платил. Ще поспортуваш там на воля, сега там е лято, топло време ииии ...гъмжи от Ебола с 80 % смъртност. Ама нищо де, теб спорта ще те предпази. А ваксина и да искаш никой няма да ти постави. Просто няма все още измислена такава ваксина, дори от най-гениалните лекари и биолози. А тая Ебола и стотици други смъртоносни болести могат да пътуват към вас и децата ви с 900 км в час на борда на един Боинг-747 или Еърбъс А-380. Май забравихте, че сме 21 век в ерата на реактивните самолети и за броени часове се стига от най-затънтеното кътче на земното кълбо до всяка точка на света?

Приемаш ли предложението ми да поспортуваш малко в Гана и Нигерия? Отиването ти е сигурно, за връщането не гарантирам.