Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
Може би става въпрос за дифтерит. Майка ми едвам е останала жива след боледуване от същия. А аз можеше и да не пиша тези редове. Когато бях на 8-10 години едва не се задуших от жесток пристъп на коклюш. Точно на един 31 декември, баш срещу нова година. Казаха ми, че съм започнал да посинявам от недостиг на въздух и задушаване. А проблемът беше, че ме водеха в едно малко селце при родителите на баща ми и съм пропуснал ваксината за коклюш (или може би е нямало такава, не знам от колко години е въведена). Впрочем там гледах синът на една учителка как се мъчи всеки божи ден. Минаваше край нас с ужасно изкривено тяло след боледуване от детски паралич (да не се бърка с детската церебрална парализа, която е нещо съвсем друго). та Белчев да дойде точно на мен да разправя за ваксините. След коклюша чак до 8 клас поне не можех да се съвзема. От здраво момче бях станал като скелет. Добре, че сетне с фитнеса малко се оправиха нещата. А преди коклюша бях от най-здравите в класа.

Чудя се още. каква е идеята на тая кампания против ваксините? Може би някой иска дас унищожи напълно българския народ? По всякакъв начин, с глад и високи цени, с болести, грабежи и убийства? Ще откача и аз, ще взема да вярвам май в конспиративните теории? Щото иначе не виждам смисъла на тая кампания. Някой може би има изгода от това? Да има болести и повече умрели?
За това говоря именно, добре се разбрахме