Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
Даже не ми се занимава да тракам по клавиатурата и да се мъча да убеждавам хората в нещо. Big Pharma се грижи за всички вас и Big Pharma знае най-добре.
И на мен също не ми се занимава повече. Ако не си от лобито на фармацевтичните компании, значи за теб важи оня лаф "балъците по света никога не свършват". Наивни и лесно манипулируеми хора като теб помагат на тарикатите да си оплетат кошницата. Както писах, кой има интерес от кампанията против ваксините? Фармацевтичните компании, аптечните вериги и свързаните с тях отделни лекари имат пряк финансов интерес да има колкото може повече болести. За да се "харчат" колкото се може повече лекарства. Което значи максимални свръхпечалби. Писах още, че за бактериалните заболявания има засега действащи (все още) антибиотици (но не са безвредни бонбони), но за вирусните няма достатъчно сигурно и безвредно, нетоксично антивирусно лечение. Който чел-чел, който разбрал-разбрал. Това зависи и от неговата интелигентност в крайна сметка. Няма 100 пъти да повтарям едно и също като папагал. Ако не сте го разбрали, това си е за ваша сметка. Вие ще боледувате, не аз или комшията.