- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мисля, че съм влюбена в свой учител
Ех, едно време когато бях хлапе и аз си бях харесала един учител. Преподаваше по рисуване и беше толкова мил, свиреше ни на китара, докато ние рисувахме и играеше баскетбол с момчетата от класа след училище, а момиченцата ходехме да го гледаме :д
Нищо не стана естествено, не съм и очаквала нещо, бях малка, но пък рисуването ми стана любимият предмет и с нетърпение чаках да имаме час при него. :д
Не те съветвам да се занимаваш. Ти си твърде млада, а той е твърде голям, на различни етапи сте, в различни светове сте, ако щеш... Предполагам на него му е време да се задоми, жена, деца, семейство, а ти тепърва ще искаш да срещаш нови хора, да завързваш нови контакти, да излизаш. Има някакъв чар в това, че ти е учител, може би усещаш, че като е по-голям е грижовен, усещаш, че може да ти е опора, но я се замисли дали би могла да правиш с него нещата, които би правила с някой по-близък до твоята възраст и твоя свят? Как биха реагирали родителите ти? Приятелите? Да, годините не са толкова важни, но когато говорим за двойки,в които и двамата са успели да видят нещо от живота по отделно, поне аз така мисля. Имай в предвид, че докато тие учител нищо не може да се случи, не можете да излизате заедно, да бъдете сред хора, като двойка, ще се виждате само за секс, което според мен е тъпо... Няма логика едно 15 годишно момиче да иска да бъде скритата секс играчка на някой чичка, пък бил той и мил, грижовен и т.н.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Питаш защо? Наистина ли те можеш да си отговориш сама? Той е възрастен мъж, на години. Време му е за деца и семейство. Мислиш ли, че той няма да иска и да се нуждае от секс с човека който е? И точно поради тази причина, едва ли ще се обвърже със 15 годишна, освен всичко останало. Не е на 14-15 за да прави някви компромиси с това. Казваме ти какво ще стане, ти ако искаш си живей в своя свят.
Бих подкрепил такава връзка, ако тя е изцяло платонична. Ако учителят и пише неподписани стихотворения. Ако и помага да се развива, да опознава себе си. Ако я учи да диша, да вижда, да чува, да вярва, да си представя, да чувства, да оценява. Ако тайно я пази от всичко дребно, което може да я нарани. Ако я полива.И я пази от вятъра. Като цвете.
то тва го има само по филмите
като го фане за асдф дори да е бил с такива идеи ще отлетят набързо
Започни да го сваляш. Сериозно, какво очакваш да излезе от тази история?
Много е мил, любезен, когато си говорим. Винаги ми се усмихва и предложи да ми дава материали, ако искам. <3 Чудя се дали знае, но пък аз се държа нормално, когато си говорим, само се усмихвам повече може би. ^__^ Дори го сънувах наскоро, колко жалко, че не помня съня.
По какво ти преподава? Той има ли си приятелка?
И каква е развръзката сега, ще му кажеш ли или ще седиш в това състояние, докато завършиш или той се махне?
Когато бях ученик, много харесвах една учителка по литература. Но не по този начин. Харесваше ми начина, по който ни четеше стихотворения. Харесваше ми как влагаше чувства. И как понякога почти се разплакваше. Няколко пъти и оставях кратки разкази, които бях написал. Оставях ги в папката и, но най-отгоре за да ги види. После си представях как ги чете. Тя никога не заговори за това. Но ми остана хубав спомен.
Така е. Никога не бих застанал срещу любовта. И все пак внимавай. Има различни хора, лоши. Повечето хора не са такива за каквито се представят. Не приемай всичко за чиста монета.
Не вярвам на прочетеното...а прочетох само първите 2 странички.
Съвет към авторката:
Посъветвай се с вашите - най-вече с баща ти. Вероятно са набори и би ти казал как да подходиш.![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Бях забравила за тази тема.
Как се развиват нещата?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.