.
Отговор в тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 340

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Трябваше да стана учител

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ех, едно време когато бях хлапе и аз си бях харесала един учител. Преподаваше по рисуване и беше толкова мил, свиреше ни на китара, докато ние рисувахме и играеше баскетбол с момчетата от класа след училище, а момиченцата ходехме да го гледаме :д
    Нищо не стана естествено, не съм и очаквала нещо, бях малка, но пък рисуването ми стана любимият предмет и с нетърпение чаках да имаме час при него. :д

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Не те съветвам да се занимаваш. Ти си твърде млада, а той е твърде голям, на различни етапи сте, в различни светове сте, ако щеш... Предполагам на него му е време да се задоми, жена, деца, семейство, а ти тепърва ще искаш да срещаш нови хора, да завързваш нови контакти, да излизаш. Има някакъв чар в това, че ти е учител, може би усещаш, че като е по-голям е грижовен, усещаш, че може да ти е опора, но я се замисли дали би могла да правиш с него нещата, които би правила с някой по-близък до твоята възраст и твоя свят? Как биха реагирали родителите ти? Приятелите? Да, годините не са толкова важни, но когато говорим за двойки,в които и двамата са успели да видят нещо от живота по отделно, поне аз така мисля. Имай в предвид, че докато тие учител нищо не може да се случи, не можете да излизате заедно, да бъдете сред хора, като двойка, ще се виждате само за секс, което според мен е тъпо... Няма логика едно 15 годишно момиче да иска да бъде скритата секс играчка на някой чичка, пък бил той и мил, грижовен и т.н.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен Аватара на Challenger
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Не те съветвам да се занимаваш. Ти си твърде млада, а той е твърде голям, на различни етапи сте, в различни светове сте, ако щеш... Предполагам на него му е време да се задоми, жена, деца, семейство, а ти тепърва ще искаш да срещаш нови хора, да завързваш нови контакти, да излизаш. Има някакъв чар в това, че ти е учител, може би усещаш, че като е по-голям е грижовен, усещаш, че може да ти е опора, но я се замисли дали би могла да правиш с него нещата, които би правила с някой по-близък до твоята възраст и твоя свят? Как биха реагирали родителите ти? Приятелите? Да, годините не са толкова важни, но когато говорим за двойки,в които и двамата са успели да видят нещо от живота по отделно, поне аз така мисля. Имай в предвид, че докато тие учител нищо не може да се случи, не можете да излизате заедно, да бъдете сред хора, като двойка, ще се виждате само за секс, което според мен е тъпо... Няма логика едно 15 годишно момиче да иска да бъде скритата секс играчка на някой чичка, пък бил той и мил, грижовен и т.н.
    @CoNviCt, толкова си мил! <3
    @TheDeath, защо всички се вторачвате толкова с сексуалната страна. Тъжно ми е да чета такива неща.

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от Challenger Виж мнението
    @CoNviCt, толкова си мил! <3
    @TheDeath, защо всички се вторачвате толкова с сексуалната страна. Тъжно ми е да чета такива неща.
    Питаш защо? Наистина ли те можеш да си отговориш сама? Той е възрастен мъж, на години. Време му е за деца и семейство. Мислиш ли, че той няма да иска и да се нуждае от секс с човека който е? И точно поради тази причина, едва ли ще се обвърже със 15 годишна, освен всичко останало. Не е на 14-15 за да прави някви компромиси с това. Казваме ти какво ще стане, ти ако искаш си живей в своя свят.

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Питаш защо? Наистина ли те можеш да си отговориш сама? Той е възрастен мъж, на години. Време му е за деца и семейство. Мислиш ли, че той няма да иска и да се нуждае от секс с човека който е? И точно поради тази причина, едва ли ще се обвърже със 15 годишна, освен всичко останало. Не е на 14-15 за да прави някви компромиси с това. Казваме ти какво ще стане, ти ако искаш си живей в своя свят.
    И като иска и се нуждае какво? Трябва да го намразя ли? Не съм казвала нищо по този въпрос.

@heartshapedbox, толкова е сладко! <3

Днес имахме консултация. Толкова е миличък! ^__^ Иска ми се да го гушна.
    Последно редактирано от Challenger : 02-17-2015 на 17:07

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Бих подкрепил такава връзка, ако тя е изцяло платонична. Ако учителят и пише неподписани стихотворения. Ако и помага да се развива, да опознава себе си. Ако я учи да диша, да вижда, да чува, да вярва, да си представя, да чувства, да оценява. Ако тайно я пази от всичко дребно, което може да я нарани. Ако я полива.И я пази от вятъра. Като цвете.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Бих подкрепил такава връзка, ако тя е изцяло платонична. Ако учителят и пише неподписани стихотворения. Ако и помага да се развива, да опознава себе си. Ако я учи да диша, да вижда, да чува, да вярва, да си представя, да чувства, да оценява. Ако тайно я пази от всичко дребно, което може да я нарани. Ако я полива.И я пази от вятъра. Като цвете.
    Трогателно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на 102
    то тва го има само по филмите
    като го фане за асдф дори да е бил с такива идеи ще отлетят набързо

Град
    Over the law
    Защо да е трогателно?

Започни да го сваляш. Сериозно, какво очакваш да излезе от тази история?

Град
    Over the law
    Как се държи с теб?

Много е мил, любезен, когато си говорим. Винаги ми се усмихва и предложи да ми дава материали, ако искам. <3 Чудя се дали знае, но пък аз се държа нормално, когато си говорим, само се усмихвам повече може би. ^__^ Дори го сънувах наскоро, колко жалко, че не помня съня.

Град
    Over the law
    По какво ти преподава? Той има ли си приятелка?

По немски. Няма.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    И каква е развръзката сега, ще му кажеш ли или ще седиш в това състояние, докато завършиш или той се махне?

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    И каква е развръзката сега, ще му кажеш ли или ще седиш в това състояние, докато завършиш или той се махне?
    Ако му кажа, ще си помисли, че съм малко глупаво момиченце, което се влюбва във всеки срещнат, ама това не е вярно. Ще го обичам отдалеч.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако му кажа, ще си помисли, че съм малко глупаво момиченце, което се влюбва във всеки срещнат, ама това не е вярно. Ще го обичам отдалеч.
    Ако го мислеше това, то той би го мислил, ако харесваш 5-6 момченца от класа си, а ти харесваш него. Обичай си го от далеч, някой ден ще съжаляваш, или че въобще си го харесвала, или че не си му казала, какво изпитваш към него.

Град
    Over the law
    Когато бях ученик, много харесвах една учителка по литература. Но не по този начин. Харесваше ми начина, по който ни четеше стихотворения. Харесваше ми как влагаше чувства. И как понякога почти се разплакваше. Няколко пъти и оставях кратки разкази, които бях написал. Оставях ги в папката и, но най-отгоре за да ги види. После си представях как ги чете. Тя никога не заговори за това. Но ми остана хубав спомен.

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Когато бях ученик, много харесвах една учителка по литература. Но не по този начин. Харесваше ми начина, по който ни четеше стихотворения. Харесваше ми как влагаше чувства. И как понякога почти се разплакваше. Няколко пъти и оставях кратки разкази, които бях написал. Оставях ги в папката и, но най-отгоре за да ги види. После си представях как ги чете. Тя никога не заговори за това. Но ми остана хубав спомен.
    Но ти не си бил влюбен в нея, колкото и сладко да е това, което си правил. А аз съм. И то много. Не мога да спра да мисля за това, ще полудея.

Град
    Over the law
    Така е. Никога не бих застанал срещу любовта. И все пак внимавай. Има различни хора, лоши. Повечето хора не са такива за каквито се представят. Не приемай всичко за чиста монета.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Не вярвам на прочетеното...а прочетох само първите 2 странички.
    Съвет към авторката:
    Посъветвай се с вашите - най-вече с баща ти. Вероятно са набори и би ти казал как да подходиш.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Съвет към авторката:
    Посъветвай се с вашите - най-вече с баща ти. Вероятно са набори и би ти казал как да подходиш.
    Баща ми не е измежду живите от три години вече. Благодаря за съвета.
    Колко пъти да го каже...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Съвет към авторката:
    @GLaDOS, баща ми почина преди три години.

Град
    Dreamland
    Бях забравила за тази тема.
    Как се развиват нещата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си