- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мисля, че съм влюбена в свой учител
Казвали са ми, че изглеждам на около 20, така че външният вид не е проблем. А и той не е много възрастен. Най-много да е на 42-43. Не съм го питала на колко е. Би било странно.
Странно е, че си на 15 и казваш, че човек на възраст 40+ не е много възрастен. Той може да ти е баща. И тогава може да се нарече педофилия. Външния ти вид няма абсолютно никакво значение.
Представи си, че се получи нещо (казвам представи си, не че има някакъв голям шанс, даже е минимален, само когато учителят ти е педофил). Какво ще правиш с него? Някво пишлеме на 15, мисли за дрешки, обувки и джъстин бийбър с 40+ мъж, който мисли за семейство евентуално и основно за секс. На 15 деца ли ще му раждаш? Или ще му даваш да ти пори задника всяка вечер?
За мен хората на възраст 35-60 не са много възрастни. Да, може да ми е баща, но не ми е баща все пак. Във Уикипедия понятието "педофилия" се обяснява по този начин: Pedophilia or paedophilia is a psychiatric disorder in which an adult or older adolescent experiences a primary or exclusive sexual attraction to prepubescent children, generally age 11 years or younger.
Тъй като не съм на 11, нито пък приличам на единадесетгодишна, не смятам, че това е педофилия.
Не ме познаваш и няма как да знаеш точно от какво се интересувам. Мога да ти кажа, че то определено не е Джъстин Бийбър.