Това е толкова сладко. Какво като е на 15? 15-годишните също могат да изпитват чувства, а дали те ще се запазят във времето... едва ли. Такам,..никога не съм се влюбвала в учител, но имах две съученички,които бяха хлътнали по двама наши учители. Едната му пращаше любовни писма в 11ти и 12ти клас, до колкото разбрах даже са имали флирт,бяха си разменили скайповете, писали са си доста, дори са се виждали,извън учебно време. Но не разбрах дали се е стигало до секс...мисля,че са се целували, или момичето му се е нахвърлило,защото то беше доста хлътнало и нахално. Спомням си,че го преследваше дори . След като завършихме, не знам дали връзката им е продължила...по-скоро съм склонна да мисля,че не е , защото момичето беше много настоятелно и нахално, а г-на беше точно обратното - спокоен,урановесен човек, даже леко флегматичен. Може би са разбрали,че не са един за друг...а и момичето е студентка, поела е по своя път - няма време за любов.
Виж, ако ти е писана такава връзка, ще стане, независимо дали си на 15 , на 13 или на 12 . Аз ти я пожелавам тази връзка, защото знам какво е да обичаш, пък обстоятелствата да не са такива, каквито е трябвало да са...
Последно редактирано от Meoww : 02-02-2015 на 17:50