Миличка, не знам как мислиш и какво мислиш, но ти си казала на един мъж, че го харесваш. Когато харесваш някой, значи имаш сексуално влечение към него, нали? Поне той така би разбрал думите ти... Така, от следва - той може да има симпатии към теб, явно си красиво момиче, не знам. Поканил те е у тях, какво мислиш правят хората на неговата възраст, когато знаят, че се харесват и са сами? Ами... СЕКС! Не ми се вярва да ти каже в прав текст - ела у нас да правим секс, ще те покани , ти сама се сещай за какво. Не ми се е случвало мъж над 18 да ме пита - искаш ли да правим секс, някак нещата си се подразбират сами, с времето тоя въпрос става излишен. Помисли си дали искаш това, за да не се разочароваш - да отидеш с идеята да си бъбрите само, а той да ти налети. Има опцията да се случи, ти да го отблъснеш и с оглед на сигнала, който е получил от теб да се озлоби, да станат обтегнати отношенията ви в училище. Другата опция е да правите секс и всичко да приключи до там. Пак ще е тегаво в даскало. И най-трудния вариант ти е да правите секс и да продължите така - да се криете за да се виждате с цел секс... А това колко дълго?