.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Не вярвам в такива връзки и отношения. Забрави я по-добре.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Но повярвайте, не е толкова лесно колкото звучи. Напоследък с нея се сближихме, споделя ми неща, праща ми целувки, но още го харесва и дори вчера ме помоли за съвет, разбира се аз идиота и дадох няколко съвета в полза на немеца, но тя пак каза, че не може да му каже.. Дали да запазя приятелските си отношения с нея? А иначе тя самата ми каза, че на никого не пише първа, макар, че не ми се вярва много!

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    То никога не е толкова лесно, колкото звучи или изглежда.
    Връзките от разстояние са много, много трудни, а така като гледам мацката нито знае какво иска, нито нищо. Разбирам, че си влюбен, че имаш чувства към нея и се чудиш дали да я задържиш в живота си по един или друг начин, но се запитай дали си струва да преминаваш през всичкото това нещо и всекидневно да си блъскаш главата над някакви нейни прищявки...
    Ти преценяваш дали да си запазиш приятелството с нея като цяло, никой нищо не може да ти каже, направи онова, което сметнеш за най-добре, но според мен по този начин ще рискуваш да се измъчваш сам с приказки за немеца и т.н.

Казах и за чувствата ми към нея. Каза ми, че е знаела и т.н. Казах и, че искам да си запазим приятелските отношения и че може да сподели всичко с мен, а тя ми каза "Ем ок". Но не искаше да ми каже как е разбрала че я харесвам, къде съм се издал..

След това ми каза още нещо : Shtee budaa otkrovennaa ... tii postoqnnoo mii pisheshh ii tovaa mee draznii. А аз и казах, че няма какво повече да кажа, освен успех с този, когото харесваш и занапред в живота.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си