.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

проблеми с пениса

Здрасти банда напоследък имам някъв мн странен проблем хуя ми се свива супер мн като е отпуснат и постоянно тряя го придърпвам такъв ама е мн изнервящо нз от кво се получава това ама мега мн се свива се едно е на стар дядо пениса .... и такъв почнах да го дигам някой път по - трудно и да свършвам мн бързо имате ли си на идея от какво може да се дължи това ,защото аз малко се притеснявам ..

някой нещо ...

Най-добре отиди на лекар, не търси помощ по форумите.

Ако тренираш или се натоварваш повече напоследък най вероятно е от това защото кръвта ти отива в мускулите и 'хуя' се свива щото няма достатъчно кръв. Не се шави

Ти па как знаеш как изглежда на стар дядо пениса ?

Иначе , или се преоморяваш или отиди на лекар ако нее от това .

Преумора

Всички чухме казва: "невежество е блаженство, а когато става въпрос за здравето, не е успях. Ако ние не знаем, че има проблем, тогава ние не може да го коригира и ако ние не го коригира, най-много пъти той ще просто се влошава и причиняват ни още по-голяма болка и страдание.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Трябва да го придръпвам вика Остави го малко да почине, кой знае колко го подръпваш денонощно..

gurov345
    Guest
    Zdraveite moq problem e ot dva tri dni mi se sviva mn penisa i useshtam nqkakva leka bolka .postoqnno mi se pikae no otdelno imam gastrid v momenta i me boli korema i povrushtan dali edno e svurzano s drugo molq pomognete

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си