- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Auriss, Aeternal, си пускат нова темичка!
Шефът на ОПЕК прогнозирал 200 долара за барел
да а аз съм Обама и пиша тук за развлечение
Украинският парламент определи Русия като “държава агресор” и препоръча на президента да предложи обявяване на състояние на война.
В интересен казус изпада Киев
Инициативата на Киев за признаване на самопровъзгласилите се Донецка народна република (ДНР) и Луганска народна република (ЛНР) за „терористични организации“ може да доведе до юридически казус и да направи невъзможно провеждането на срещата на участниците в контактната група за Украйна. Това каза пълномощният представител на ЛНР за преговорите Владислав Дейнего, цитиран от ТАСС и “Фокус”.
„Първо, ако това действително е така, то повече не може да се говори за никакви Мински споразумения, защото Украйна попада в юридически казус за невъзможно водене на преговори с терористични организации“, допълни той.
източник: dir.bg
втасахме я значи а
да благодарим на путлер
ПЕТИЦИЯ ПРОТИВ СТРОЕЖА НА КОМАНДЕН ЦЕНТЪР(ЩАБ) НА НАТО КРАЙ ШАБЛА
http://www.peticiq.com/108229
а къде мога да се подпиша ЗА ?
ми намери си първо съмишленици, явно повечето хора са против
всъщност кой изобщо е питал народа, как си ги решават тия работи, не виждам нищо демократично.
освен това няма да ви казвам около шабла какви готини и диви плажове има, язък.
сега ще е пристанище на база на нато.
1500 подписа има ;д чак пък повечето ;д
споко, НАТО като колонизира Русия и ние ще намажем![]()
![]()
ми то е пуснато отскоро, харесали са го 7000 човека, ама сигурно много ги е страх да се подпишат, страшна свобода на мнение.
Около шабла има и резервати, да 3ба, само с подписка не става, трябва организиран протест.
На кого е тази петиция?
а така, отивайте да си изразите мнението унищожавайки частна и публична собственост ! ;д
може и един боксов мач с полицията да си спретнете като сте тръгнали
за максимален ефект препоръчвам протест пред американското посолство - тъкмо има и повечко камери, та няма да останете незабелязани !! :3
е какви ги приказваш сега ? аз просто искам да ви гледам по телевизията - интелигентни, будни младежи с идеи за бъдещето на страната![]()
искал да ни гледа по телевизията от охранителните камери на американското посолство, гениално.
ако това стане, то означава, че баш сме си като концлагер, а хора като тебе са падари на свободна практика.
да еба, влизам в ФАЦЕБООКда видя дали има група поротив тея бази , и о ВОЛЕНЧО... Е КАК ДА НЕ МИ СЕ ОТБИЕ ЖЕЛАНИЕТО
волен е агент на ЦРУ чиято роля е контрол и обезверяване на свободните радикали в обществото
както виждате вече го постигнахаей го климатика пуска теми как да промени държавата в тийнфорум. Това ако не е отчаян човек ...
![]()
аз съм пълеен песимист за България, ти кво си мислиш
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-27-2015 на 14:58
Welcome to the Jungle...
pax muricana
Така руската армия доставя провизии и оборудване на сепаратистите в Източна Украйна.
#даживеежпто
Welcome to the Jungle...
абе в Русия хубави неща говорят за Воленката пък ти си говори, че бил агент на ЦРУ.