- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Auriss, Aeternal, си пускат нова темичка!
аура тигара тернала да обмислят еднопосочни билети за САЩ, че скоро сме с рубли :Д
СИРИЗА до този момент води на в момента провеждащите избори в Гърция ..
"Очакванията са СИРИЗА да получи 36% от гласовете на избирателите. Борбата е за 300 мандата, но според гръцкото законодателство първата политическа сила получава бонус от 50 мандата. Това означава, че СИРИЗА вероятно ще се сдобие с пълно мнозинство от поне 151 депутати."
ПП: цитат от нета: "изборите са с огромно значение за еврозоната", просто вметка
След като всички други се издъниха, тази победа беше предизвестена. Колкото и да не им се ще на русофилчетата, лидерът им вече пое ангажимент страната да остане в Еврозоната.
Welcome to the Jungle...
но на каква цена ще остане, какво ще струва това на ес, той каза, че ще има коренна промяна в отношението на Гърция.
и изобщо нямало да им спазват предписанията за "затягане на коланите". Не знам кво ще стане.
пука му на ЕС ....
то за тва турския поток ще минава през Гърция
абе българите изчезваме и толкова.
виж сега кво става - Южен поток минава през Турция, Турция не е в ес, Гърция пък сменя коренно правилата и поведението си в ес., Македония и Сърбия не са в ес, Унгария е на Орбан, остава само Румъния и Украйна и границите бавно се очертават.
зацепваш ли, границите бавно се очертават.
така си мисля
ауриса ако зацепва може и да не оздравее и 2 месеца от настинката.
не знам
просто предполагам ве, от къде да знам кво ще стане и дали е така.
многополюсен модел, и разпад на хегемонския модел.
какъв е тоз многополюсен модел?
то че глобализма и капитализма ще се разпад е факт, но за многополюсния модел не знам
ами всички държави в света да се обединят в няколко свръх държави, на базата на регионален, културен и етнически принцип, но всички тези свръх държави да са с обща политика.
поне аз така си го обяснявам.
Последно редактирано от defender : 01-25-2015 на 15:02
Че ние към кой полюс тогава се числим? :Д
към Северна Америка или Индия, но може и Китай или Южна АФрика-Австралия.
аз предлагам да се залепим за камбоджа и от там да отидем в Антрактида, за да измръзнат циганите
ми по пътя на логиката мисля че така ще стане.