- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Auriss, Aeternal, си пускат нова темичка!
Европейска федерация.
Руснаците даже го затвърждават с действията си - на източна Европа вече им е пределно ясно, че пътят е с Германия и САЩ.
Пък теб какво ти се иска и каква е реалността са коренно различни неща. Поляците само чакат да нахлуят с танковете в Русия. Ти си вярвай иначе, че имат шанс пияндрушките да натискат ЕС. Видя се вече, че Русия е болест за Европа, а посещенията на висши военни от НАТО или дипломати на западни правителства е показателно, че имунната система на Европа започва да се приспособява към вируса. И антибиотика вече е в действие. Скоро ще преживят на картофи и зеле.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://sou73.bg/ той е завършил тук, а това е филиал на http://www.americaforbulgaria.org/page/home
ауриса ако зацепва може и да не оздравее и 2 месеца от настинката.
не знам
просто предполагам ве, от къде да знам кво ще стане и дали е така.
многополюсен модел, и разпад на хегемонския модел.
то че глобализма и капитализма ще се разпад е факт, но за многополюсния модел не знам
какъв е тоз многополюсен модел?
ами всички държави в света да се обединят в няколко свръх държави, на базата на регионален, културен и етнически принцип, но всички тези свръх държави да са с обща политика.
поне аз така си го обяснявам.
Последно редактирано от defender : 01-25-2015 на 15:02
Че ние към кой полюс тогава се числим? :Д
към Северна Америка или Индия, но може и Китай или Южна АФрика-Австралия.
аз предлагам да се залепим за камбоджа и от там да отидем в Антрактида, за да измръзнат циганите
ми по пътя на логиката мисля че така ще стане.
ми не знам, просто си предполагам.
Просто се видя, че народите не могат да бъдат смесени в един общ хомогенен гювеч или поне това няма да доведе до мирно съжителство и има напрежение, просто между народите си има някакви разлики по манталитет или култура, религия, ценности или де да знам кво.
Последно редактирано от defender : 01-25-2015 на 15:16
Китай ще надвие всички.
"Най-тревожното е, че ДПС започна да служи на ислямистите на Реджeп Ердоган. Днешна Турция е ислямистка държава и е враг и огромна заплаха за България."
Това заяви днес пред Би Ти Ви експертът по международна сигурност Алекс Алексиев - председател на Центъра за Балкански и Черноморски изследвания.
"Самото ДПС бе създадено от Държавна сигурност, за да не гласуват мюсюлманите за СДС на първите свободни избори. Нашите мюсюлмани не се поддават на радикализация. Ромите обаче се поддават, защото са бедни. Напоследък се поддават и помаците. Така за първи път в българската история помаците се турчеят. Което е смешно, защото те са славяни", изтъкна Алексиев.
Рисковете от "Ислямска държава" (ИД) за България са огромни, смята експертът. Той се надява правителството да е разбрало колко е голяма опасността.
"Много известни джихадисти споменават България като бивша част от Ислямския халифат. Според теорията тя трябва да стане пак част от Халифата. За такъв се смята целият район до Виена, ако погледнете картите, които показват джихадистите", заяви Алекс Алексиев."
http://clubz.bg/13683-aleks_aleksiev...zaplaha_za_nas
ПП: Вижте го тоз кво разправя
Кофти е положението.