.
Отговор в тема
Страница 6 от 19 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 484

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ако има някой мюсюлманин във форума, хубаво е да ни разясни малко по-подробно.
    да, бе, ще пише сред такава обстановка

като гледам някои религизони турци как се пазат до сватбата с нищо май не се различават.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Червената армия за пореден път ще се развихри в насилието над цивилни (в което са най-добри).
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Тая ментална соц обработка не хваща всички, папагале. Аз мога и сам да си формирам мнението. Четвъртак или петък се чупих от смях, като гледах как баща ми пие ракия и гледа по новините как Обама изнасяша оная прословута реч за Русия и изтърсва "Ей черньо, къде си тръгнал срещу Русия, бе?"

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Тая ментална соц обработка не хваща всички, папагале. Аз мога и сам да си формирам мнението. Четвъртак или петък се чупих от смях, като гледах как баща ми пие ракия и гледа по новините как Обама изнасяша оная прословута реч за Русия и изтърсва "Ей черньо, къде си тръгнал срещу Русия, бе?"
    Прав е баща ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Прав е баща ти.
    Може и да е прав, но не по тея причини, по които ти си мислиш че е.

Едно, Човека се вълнува от международните отношения колкото и от икономиката на Мароко.
    И две, той си живее още с мисълта за онова време, като се напие ме вика да ми показва в уоътубе видеа на град-ове и смерч-ове.

Може и да е прав, но не по тея причини, по които ти си мислиш че е.

Едно, Човека се вълнува от международните отношения колкото и от икономиката на Мароко.
    И две, той си живее още с мисълта за онова време, като се напие ме вика да ми показва в уоътубе видеа на град-ове и смерч-ове.
    Аз пък ще ти кажа, че си прекалено наивен. Баща ти на каква възраст е горе долу? Мислиш си, че разбираш повече от него ли? Щом човека изразява някакви мнения, независимо дали на ракийка, означава, че има представи от случващото се по света. Да, младите са движещата сила за промяна, но не трябва да тръгваме без никакво покритие, без никаква житейска и реална основа. В противен случаи ставаш едно точно такова наивно дете, което едва завършило училище ми се мята в безната. Моят дядо пък е адския демократ, баси, ама е на 80. И кво? Докато баща ми повече ляв, макар че разликата между по-възрастните и нас е, че ние имаме енергия, а на тях не им се занимава толкова, освен на приказки и на ракия и на оплаквания.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хахахах, ти мнение нямаш, наливат ти отгоре и идваш тук да пишеш тъпотии, които нямат нищо общо с реалността.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хахахах, ти мнение нямаш, наливат ти отгоре и идваш тук да пишеш тъпотии, които нямат нищо общо с реалността.
    Абе продължавай да си го повтаряш.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Абе продължавай да си го повтаряш.
    Аз не повтарям нещо, което ти не си писал преди това.

Соц реализма върви с пълна сила.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    все едно съм в парламента и те като вас се джафкат с кой каква сексуална ориентация е и кой къде ходил и тн

дайте малко да се държим като големи хора тук нямаме никаква чест за бранене нито на кого да се доказваме а за шоуто не плащат

ако с всяка тема ще четем едни и същи нападки идете в кофата направете си тема и давайте

иначе по темата що да сме на нечия страна вместо да пазим неутралитед?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    ^ мене ме устройва. И е факт, че неутралитета е най-добрия ход за сега.
    Последно редактирано от Aeternal : 01-25-2015 на 20:42

Дефендито завижда на хората с реалистични възгледи, на които не им плащат в рубли, за да изразяват мнението си публично.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    не ми плаща никой, колко пъти да ти го казвам.

просто му се чудя на лицемерната игра, вече ше му викам Аурис-патриота, тоя дето иначе уж не поняса да му се говори за патриотизъм.

виж го даже, на бой налита

виж го даже, на бой налита
    Къде, на кого?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Къде, на кого?
    мислиш, че няма го направи ли, просто не сме попаднали с него в нужната ситуация и ме е фраснал.

мислиш, че няма го направи ли, просто не сме попаднали с него в нужната ситуация и ме е фраснал.
    нищо не мисля. по-скоро се опитвам да разбера докъде се е развихрило въображението ти.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    мен ме мързи да ти отговорям, ти очакваш да си правя труда да те бия ;/

Мега фен
    Путин нарече украинските въоръжени сили "натовски легион", съобщи РИА "Новости".
    "Това вече не е армия, а чуждестранен легион, в случая чуждестранен натовски легион, който, разбира се, не защитава националните интереси на Украйна", заявил Путин пред студенти в Минно-геоложкия университет в Санкт Петербург.
    "Той /легионът/ има съвсем други цели и те са свързани с постигането на геополитическата задача за сдържането на Русия, което по никакъв начин не съвпада с националните интереси на украинския народ", заявил Путин."
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1387906

Today, the EU is increasing its humanitarian assistance to #Ukraine, where thousands of people are suffering from the combined impact of conflict, displacement, extreme poverty and the harsh winter.

Cargo planes carrying relief supplies are currently on their way to Ukraine, where EU Humanitarian Aid Commissioner Christos Stylianides - Χρήστος Στυλιανίδης will personally receive them tomorrow morning.

Aid is also on its way by road, as trucks with humanitarian assistance are scheduled to reach the East of Ukraine in the coming hours.
    Това праща ЕС на Украйна. А Русия й праща танкове и артилерия. Кой е по-полезен?

http://ec.europa.eu/echo/en/news/air...manitarian-aid
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Ердоган: Турция загуби интерес към членство в ЕС

"Президентът на Турция Тайип Ердоган заяви, че неговата страна е загубила интерес от приемането й в Европейския съюз. Това стана на пресконференция днес, съобщи Today’s Zaman.Според Ердоган, ако все пак Брюксел се съгласи и покани Турция, то тя ще стане член на ЕС. „Но не очаквайте да видите както преди Турция да чука на европейската врата. Вече няма да молим Брюксел и ако не ни приемат, ще изберем свой собствен път”
    http://web.barometar.net/66541/

ПП: на тоя фон нашия президент как ви се струва?
    Последно редактирано от defender : 01-26-2015 на 19:42

Мега фен
    Ердоган: Турция загуби интерес към членство в ЕС

"Президентът на Турция Тайип Ердоган заяви, че неговата страна е загубила интерес от приемането й в Европейския съюз. Това стана на пресконференция днес, съобщи Today’s Zaman.Според Ердоган, ако все пак Брюксел се съгласи и покани Турция, то тя ще стане член на ЕС. „Но не очаквайте да видите както преди Турция да чука на европейската врата. Вече няма да молим Брюксел и ако не ни приемат, ще изберем свой собствен път”
    http://web.barometar.net/66541/

ПП: на тоя фон нашия президент как ви се струва?
    На фона на изперкалия шизо Ердоган ли?

Мега фен
    На фона на изперкалия шизо Ердоган ли?
    не, на фона на това: "ако все пак Брюксел се съгласи и покани Турция, то тя ще стане член на ЕС. „Но не очаквайте да видите както преди Турция да чука на европейската врата. Вече няма да молим Брюксел "

Мега фен
    GDP per capita in 2015:

Russia - 8500 dollars
    Gabon - 11500
    Botswana - 7300

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си