.
Отговор в тема
Страница 9 от 20 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 484
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    честно казано, мисля, че не ние ще стигнем стандарта на запада, а запада ще падне на нашия стандарта след тази криза знам на кво се надявате, ама да, ви е до такава степен сте се размечтали в романтични блянове, че нищо не може ви откаже.
    http://www.google.com/publicdata/exp...n_US&ind=false

айдееееееееееееееее

Мега фен
    за кво да съм филмар, много експерти и по-зле прогнозират да е.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Да, да. Там всичко се руши и гладува, затова България се претъка с имигранти от Европа.

Но си прав. В Норвегия вече няма норвежци, останаха само изселници от третия свят. Идиална система .
    хаха
    Не си проверил, нали. Окей - 40 кинта ти е кило свинско. 20-30 е килограм пишелко. Хлябът и той е в пъти повече.

Слагай усмивчици още, де. Швеция е страната, пълна с имигранти. Бъркаш ги нещо, ама не ти е за пръв, та ще ти го простим.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    това никой не го оспорва. Мен ме дразнят глупостите, които ръси - едва ли не тука ще умреш от глад и имаш избор между това да метеш улиците или да събираш домати в плантацията на някой западноевропеец-империалист

Ако смяташ, че ЕС няма принос - погледни държавите от източна европа, които не са в ЕС (като изкл. Беларус, която си е хранутник на путака).
    Може да не са ни 'помогнали' директно, но дали тия фирми, които предизвикаха бума в ИТ индустрията и изстреляха София нагоре щяха да са тук ако не бяхме в ЕС ?
    Иначе фондовете отдавна съм ги отписал, да. Съгласен съм с това.
    Абе факт е, че ако си кадърен и пробивен се живее. Не само оцелява но и живее. Проблема е, че държавата я няма за тези, за които е най-необходима - болните, социално слабите(не мангалите).
    За фирмите не знам, но по-скоро нямаше да са тук, ако не беше ЕС.

Мен друго ме дразни, наскоро даваха по тв за някакви деца с медали от олимпиади по математика, и се замислих как няма държавна политика спрямо тях. Те са бъдещия най-голям капитал на тая държава, и държавата трябва да ги култивира, да им създава условия за развитите.

Мега фен
    за кво да съм филмар, много експерти и по-зле прогнозират да е.
    кремладжии рублаци ? :Д

а за Русия какво предвиждат, 'щото аз наистина сериозно се притеснявам, че може да избухне гражданска война там в близките години.

http://www.bloomberg.com/news/2015-0...ning-line.html

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    България гладува.
    за тях България са само те, "самост".

90% от хората не са креативни бизнесмени

Мега фен
    за тях България са само те,
    Дефенди, можете с папагала да ми ядете кура като сте гладни.

за тях България са само те, "самост".
    така е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Дефенди, можете с папагала да ми ядете кура като сте гладни.
    ми не съм го опрял още до там, благодаря на Бога.

но е мразя бедните българи и не ги обвинявам, не ми пречат, като на някой друг.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Колкото и да е странно, тука съм с имбецила.

Трагично е положението и от зле върви към по-лошо.
    Не говоря толкова за икономика, колкото за грозната липса на съдебна система и високото ниво на корупцията. Не знам за вас, но на мен като ми се наложи да се занимавам с държавната администрация и се изприщвам. Нещата са болезнено дебилни.

И според мен ЕС няма кой знае каква роля в развитието на Бг, не че вината е в тях, просто при нашето ниво на корупцията парите отиват при оядените олигофрени, а не където трябва.
    И бях писал преди, при нас ЕС е средство за доене на бедните. Щото данъчната тежест се носи от тях, от данъците се плаща членския внос, а парите по европрограми отиват у богоизбраните 'бизнесмени' близки до управляващите партии.
    Картинката, която описваш е типична за пост-социалистическите държави. А нашето положение е такова, защото през 90-те, вместо да се направят необходимите реформи и да се изгради нормална държава с работещи институции и истинска пазарна икономика, "наши" и "ваши" хора се надпреварваха да правят далавери и да съсипват държавата и икономиката. Индустрията беше разграбена и разпродадена. Няколко банки бяха умишлено фалирани и също разграбени. На ключови места в държавната и местните администрации бяха сложени послушни и подкупни чиновници, които срещу съответната сума, са готови на всичко. Същото се случваше в разузнавателните служби и силовите ведомства. По-големите производители на едни или други стоки се събраха в картели и контролираха цели отрасли от икономиката.

С парите от ЕС действаме на принципа "мИжи, да те лАжем" - отиват при хора като г-н 10. Не виждам с какво ни е виновен ЕС, че ние сме измекяри и постоянно се чудим как да излъжем и измамим, за да се облагодетелстваме. Това е манталитет, който е много трудно изкореним.

А държави като Полша, Чехия, Словения, Естония, Литва, дори Хърватска показаха как трябва да се действа и в момента са сред отличниците в ЕС. Хората там живеят добре, много по-добре от нас и са много по-щастливи и удовлетворени от българите.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Картинката, която описваш е типична за пост-социалистическите държави. А нашето положение е такова, защото през 90-те, вместо да се направят необходимите реформи и да се изгради нормална държава с работещи институции и истинска пазарна икономика, "наши" и "ваши" хора се надпреварваха да правят далавери и да съсипват държавата и икономиката. Индустрията беше разграбена и разпродадена. Няколко банки бяха умишлено фалирани и също разграбени. На ключови места в държавната и местните администрации бяха сложени удобни послушни и подкупни чиновници, които срещу съответната сума, са готови на всичко. Същото се случваше в разузнавателните служби и силовите министерства. По-големите производители на едни или други стоки се събраха в картели и контролираха цели отрасли от икономиката.

С парите от ЕС действаме на принципа "мИжи, да те лАжем" - отиват при хора като г-н 10. Не виждам с какво ни е виновен ЕС, че ние сме измекяри и постоянно се чудим как да излъжем и измамим, за да се облагодетелстваме. Това е манталитет, който е много трудно изкореним.

А държави като Полша, Чехия, Словения, Естония, Литва, дори Хърватска показаха как трябва да се действа и в момента са сред отличниците в ЕС. Хората там живеят добре, много по-добре от нас и са много по-щастливи и удовлетворени от българите.
    Аз не обвинявам ЕС, обвинявам нас, че сме послушковци, макар че ми се струва, че отговора ти не беше насочен към мен. :Д

Мега фен
    ми не съм го опрял още до там, благодаря на Бога.

но е мразя бедните българи и не ги обвинявам, не ми пречат, като на някой друг.
    А папагала ли съм написал, имах предвид климата. Папагала след като го разбрах, че само троли, не ми е толкова противен.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Аз не обвинявам ЕС, обвинявам нас, че сме послушковци, макар че ми се струва, че отговора ти не беше насочен към мен. :Д
    Използвах това, което си казал, за да повторя за н-ти път фактологията на събитията, за която хора като кораба и ефендито си заравят главите в пясъка.

Да, в България има много социални несправедливости, но за това не са виновни "западните господари", а местните феодали (повечето от които са с "източна" школовка).
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    коментари от нета:
    "първата среща на Ципрас, е била с руския посланик в Атина.
    нема да го бъде."
    "чакаме Майданаки?"

Мега фен
    Използвах това, което си казал, за да повторя за н-ти път фактологията на събитията, за която хора като кораба и ефендито си заравят главите в пясъка.

Да, в България има много социални несправедливости, но за това не са виновни "западните господари", а местните феодали (повечето от които са с "източна" школовка).
    Хабим си думите, те до последно няма да проумеят.
    Климате прочете ли квото ти казах? Революционер мамин.

Мега фен
    коментари от нета:
    "първата среща на Ципрас, е била с руския посланик в Атина.
    нема да го бъде."
    "чакаме Майданаки?"
    Дефенди, по колко върви 1 коментар от нета?
    На дума ли ти плащат или на пост? :Д

Мега фен

аз нашите политици по-послушни никога не съм ги виждал, вижте ги сигурно всички са от западни школи и университети, не ми говори.

Мега фен
    Дефенди, по колко върви 1 коментар от нета?
    На дума ли ти плащат или на пост? :Д
    на ако някой ми отговори.

Мега фен
    мерси

Мега фен
    аз нашите политици по-послушни никога не съм ги виждал, вижте ги сигурно всички са от западни школи и университети, не ми говори.
    Че кой е виновен, че още едно време комунистите си пращаха децата да учат на запад? Изобщо тоя култ към запада кой го въведе?

Местните феодали са сложени от Западните ти господари, които излъгаха целия ни народ.

Мега фен
    АНЕЛ: Гърция се нуждае от завой към Русия

"Гърция трябва да направи завой към Русия, заяви Гавриил Аврамидис от дясноцентристката партия "Независими гърци" (АНЕЛ), влязла в правителствената коалиция с победилата на изборите СИРИЗА.

"Нашият лидер Панос Каменос подчертава, че за АНЕЛ е много важен въпросът за политическите съюзи. Ние считаме, че Гърция трябва да направи геополитически завой към Русия", отбеляза Аврамидис...

Руският министър на селското стопанство Николай Фьодоров пък заяви: "Ако върху Гърция бъде оказан натиск от страна на ЕС, Русия е готова да отмени ембаргото и да започне да купува гръцки селскостопански товари с 30-годишна перспектива"
    http://svetoven.pogled.info/balkani/...voi-kam-Rusiya

ПП: мазало
    Последно редактирано от defender : 01-26-2015 на 22:20

Мега фен
    Гърците си търсят лост за опрощаването на дълговете. Кво толкова се палиш?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    http://www.dnevnik.bg/video/2015/01/...hme_krimskite/

ето и как крим се е "присъединил"
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си