.
Отговор в тема
Страница 6 от 20 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 484
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ами това щяло да стане точно преди края а света и като се въздигне халифата и тогава Аллах ще дойде да съди света и на верните в исляма ще им даде манджи, гозби, девици, секс и май такива неща.
    Нека позная, и това е "от нета"?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    мен само от мисълта, че трябва да правя нон-стоп секс и ми става гадно, а
    представям си ако трябва и едновременно с това да плюща манджи по няколко милиона гозби на ден.

тва е ад, братче

Ами това щяло да стане точно преди края а света и като се въздигне халифата и тогава Аллах ще дойде да съди света и на верните в исляма ще им даде манджи, гозби, девици, секс и май такива неща.
    а в библията пише че идва трета световна също.

Мега фен
    ако има някой мюсюлманин във форума, хубаво е да ни разясни малко по-подробно.

ако има някой мюсюлманин във форума, хубаво е да ни разясни малко по-подробно.
    да, бе, ще пише сред такава обстановка

като гледам някои религизони турци как се пазат до сватбата с нищо май не се различават.

Мега фен
    виж сега кво става - Южен поток минава през Турция, Турция не е в ес, Гърция пък сменя коренно правилата и поведението си в ес., Македония и Сърбия не са в ес, Унгария е на Орбан, остава само Румъния и Украйна и границите бавно се очертават.

зацепваш ли, границите бавно се очертават.

така си мисля
    Европейска федерация.
    Руснаците даже го затвърждават с действията си - на източна Европа вече им е пределно ясно, че пътят е с Германия и САЩ.

Пък теб какво ти се иска и каква е реалността са коренно различни неща. Поляците само чакат да нахлуят с танковете в Русия. Ти си вярвай иначе, че имат шанс пияндрушките да натискат ЕС. Видя се вече, че Русия е болест за Европа, а посещенията на висши военни от НАТО или дипломати на западни правителства е показателно, че имунната система на Европа започва да се приспособява към вируса. И антибиотика вече е в действие. Скоро ще преживят на картофи и зеле.

мен само от мисълта, че трябва да правя нон-стоп секс и ми става гадно, а

тва е ад, братче
    Както си девствен и не си свикнал на подобни "ужасни натоварвания", ако ти се наложи да го правиш всеки ден, сигурно ще се споминеш.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Европейска федерация.
    Руснаците даже го затвърждават с действията си - на източна Европа вече им е пределно ясно, че пътят е с Германия и САЩ.

Пък теб какво ти се иска и каква е реалността са коренно различни неща. Поляците само чакат да нахлуят с танковете в Русия. Ти си вярвай иначе, че имат шанс пияндрушките да натискат ЕС. Видя се вече, че Русия е болест за Европа, а посещенията на висши военни от НАТО или дипломати на западни правителства е показателно, че имунната система на Европа започва да се приспособява към вируса. И антибиотика вече е в действие. Скоро ще преживят на картофи и зеле.
    на вируса антибиотик не действа

ако стане пък война ние ще го ядем здраво щото нашите съюзници ще ни използват за плацдарм на който да поставят част от войските си

те ще си водят войната цивилното население ще страда
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Червената армия за пореден път ще се развихри в насилието над цивилни (в което са най-добри).
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    на вируса антибиотик не действа

ако стане пък война ние ще го ядем здраво щото нашите съюзници ще ни използват за плацдарм на който да поставят част от войските си

те ще си водят войната цивилното население ще страда
    ауриса ще скатае, те в армията педали не викат

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ауриса ще скатае, те в армията педали не викат
    Да се чудиш ти как си изкарал казармата.
    кажи си честно, игра ли шомпола? :Д

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Да се чудиш ти как си изкарал казармата.
    кажи си честно, игра ли шомпола? :Д
    Дойде да защитаваш любимия/ата си ли ?
    Аз поне съм бил в казарма, теб щяха да те отхвърлят, защото с педалите така правеха.

Мега фен
    Дойде да защитаваш любимия/ата си ли ?
    Аз поне съм бил в казарма, теб щяха да те отхвърлят, защото с педалите така правеха.
    Що си мислиш, че аз не съм бил? Кажи си за шомпола, кво реагираш така на остро, кофти спомени?

Що си мислиш, че аз не съм бил?
    Не го мисля, а го знам.
    Иначе нямаше да дрънкаш милион глупости за годините преди 89-та чути от роднините ти, а щеше да ги знаеш от първо лице.

Мега фен
    Тая ментална соц обработка не хваща всички, папагале. Аз мога и сам да си формирам мнението. Четвъртак или петък се чупих от смях, като гледах как баща ми пие ракия и гледа по новините как Обама изнасяша оная прословута реч за Русия и изтърсва "Ей черньо, къде си тръгнал срещу Русия, бе?"

Тая ментална соц обработка не хваща всички, папагале. Аз мога и сам да си формирам мнението. Четвъртак или петък се чупих от смях, като гледах как баща ми пие ракия и гледа по новините как Обама изнасяша оная прословута реч за Русия и изтърсва "Ей черньо, къде си тръгнал срещу Русия, бе?"
    Прав е баща ти.

хахахах, ти мнение нямаш, наливат ти отгоре и идваш тук да пишеш тъпотии, които нямат нищо общо с реалността.

Мега фен
    хахахах, ти мнение нямаш, наливат ти отгоре и идваш тук да пишеш тъпотии, които нямат нищо общо с реалността.
    Абе продължавай да си го повтаряш.

Соц реализма върви с пълна сила.
    Welcome to the Jungle...

Абе продължавай да си го повтаряш.
    Аз не повтарям нещо, което ти не си писал преди това.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Прав е баща ти.
    Може и да е прав, но не по тея причини, по които ти си мислиш че е.

Едно, Човека се вълнува от международните отношения колкото и от икономиката на Мароко.
    И две, той си живее още с мисълта за онова време, като се напие ме вика да ми показва в уоътубе видеа на град-ове и смерч-ове.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    все едно съм в парламента и те като вас се джафкат с кой каква сексуална ориентация е и кой къде ходил и тн

дайте малко да се държим като големи хора тук нямаме никаква чест за бранене нито на кого да се доказваме а за шоуто не плащат

ако с всяка тема ще четем едни и същи нападки идете в кофата направете си тема и давайте

иначе по темата що да сме на нечия страна вместо да пазим неутралитед?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    ^ мене ме устройва. И е факт, че неутралитета е най-добрия ход за сега.
    Последно редактирано от Aeternal : 01-25-2015 на 20:42

Може и да е прав, но не по тея причини, по които ти си мислиш че е.

Едно, Човека се вълнува от международните отношения колкото и от икономиката на Мароко.
    И две, той си живее още с мисълта за онова време, като се напие ме вика да ми показва в уоътубе видеа на град-ове и смерч-ове.
    Аз пък ще ти кажа, че си прекалено наивен. Баща ти на каква възраст е горе долу? Мислиш си, че разбираш повече от него ли? Щом човека изразява някакви мнения, независимо дали на ракийка, означава, че има представи от случващото се по света. Да, младите са движещата сила за промяна, но не трябва да тръгваме без никакво покритие, без никаква житейска и реална основа. В противен случаи ставаш едно точно такова наивно дете, което едва завършило училище ми се мята в безната. Моят дядо пък е адския демократ, баси, ама е на 80. И кво? Докато баща ми повече ляв, макар че разликата между по-възрастните и нас е, че ние имаме енергия, а на тях не им се занимава толкова, освен на приказки и на ракия и на оплаквания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си