- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Auriss, Aeternal, си пускат нова темичка!
мен само от мисълта, че трябва да правя нон-стоп секс и ми става гадно, а
представям си ако трябва и едновременно с това да плюща манджи по няколко милиона гозби на ден.
тва е ад, братче
ако има някой мюсюлманин във форума, хубаво е да ни разясни малко по-подробно.
като гледам някои религизони турци как се пазат до сватбата с нищо май не се различават.
Европейска федерация.
Руснаците даже го затвърждават с действията си - на източна Европа вече им е пределно ясно, че пътят е с Германия и САЩ.
Пък теб какво ти се иска и каква е реалността са коренно различни неща. Поляците само чакат да нахлуят с танковете в Русия. Ти си вярвай иначе, че имат шанс пияндрушките да натискат ЕС. Видя се вече, че Русия е болест за Европа, а посещенията на висши военни от НАТО или дипломати на западни правителства е показателно, че имунната система на Европа започва да се приспособява към вируса. И антибиотика вече е в действие. Скоро ще преживят на картофи и зеле.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Червената армия за пореден път ще се развихри в насилието над цивилни (в което са най-добри).
Welcome to the Jungle...
Тая ментална соц обработка не хваща всички, папагале. Аз мога и сам да си формирам мнението. Четвъртак или петък се чупих от смях, като гледах как баща ми пие ракия и гледа по новините как Обама изнасяша оная прословута реч за Русия и изтърсва "Ей черньо, къде си тръгнал срещу Русия, бе?"
хахахах, ти мнение нямаш, наливат ти отгоре и идваш тук да пишеш тъпотии, които нямат нищо общо с реалността.
Соц реализма върви с пълна сила.
Welcome to the Jungle...
Може и да е прав, но не по тея причини, по които ти си мислиш че е.
Едно, Човека се вълнува от международните отношения колкото и от икономиката на Мароко.
И две, той си живее още с мисълта за онова време, като се напие ме вика да ми показва в уоътубе видеа на град-ове и смерч-ове.
все едно съм в парламента и те като вас се джафкат с кой каква сексуална ориентация е и кой къде ходил и тн
дайте малко да се държим като големи хора тук нямаме никаква чест за бранене нито на кого да се доказваме а за шоуто не плащат
ако с всяка тема ще четем едни и същи нападки идете в кофата направете си тема и давайте
иначе по темата що да сме на нечия страна вместо да пазим неутралитед?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^ мене ме устройва. И е факт, че неутралитета е най-добрия ход за сега.
Последно редактирано от Aeternal : 01-25-2015 на 20:42
Аз пък ще ти кажа, че си прекалено наивен. Баща ти на каква възраст е горе долу? Мислиш си, че разбираш повече от него ли? Щом човека изразява някакви мнения, независимо дали на ракийка, означава, че има представи от случващото се по света. Да, младите са движещата сила за промяна, но не трябва да тръгваме без никакво покритие, без никаква житейска и реална основа. В противен случаи ставаш едно точно такова наивно дете, което едва завършило училище ми се мята в безната. Моят дядо пък е адския демократ, баси, ама е на 80. И кво? Докато баща ми повече ляв, макар че разликата между по-възрастните и нас е, че ние имаме енергия, а на тях не им се занимава толкова, освен на приказки и на ракия и на оплаквания.