- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ВАЖНО!! Избор на училище :)

2-ро СОУ "Акад. Емилиян Станев"
8 СОУ "Васил Левски"
32 СОУ „Свети Климент Охридски“
12 СОУ „Цар Иван Асен II“
33 ЕГ „Света София”
51 СОУ "Елисавета Багряна"
22 СОУ "ГЕОРГИ С. РАКОВСКИ"
97 СОУ "БРАТЯ МИЛАДИНОВИ"
26 СОУ "Йордан Йовков"
Добра представа за учебния процес в дадено училище може да се добие от крайния резултат от матурите в 12-ти клас,който принципно съвпада с бала на училището от 7-ми клас и с впечатленията ми от познати и приятели.За мен 22-ро,32-ро и 33-то са най-добри от тези,които изброи.Няма да те спукват от учене там,но ще се учи (дали ще е с наслада зависи и от учителите,които ще ти се паднат). В 22-ро имам приятели,които са доволни и средният резултат от задължителните матури в 12-ти клас е над 5 и във всички паралелки се учи испански ,но не знам дали балът ще ти стигне.32-ро е от същия тип, но с по-голямо разнообразие от езици. 33-то е със среден успех от задължителната матура 4,84 и съм чувала предимно хубави неща за него. 2-ро и 12-то са с около 4,50 , а другите изброени са по-зле.
Последно редактирано от flearness : 01-27-2015 на 11:15
Значи 8-мо, 51-ро,97-мо и 26-то НЕ стават? Аз за 2-ро и 12-то само лоши неща чувам.Пускат ги от часовете, не учат никак, пият и пушат много от тях пред училището.Разхлабена работа са.Доколкото съм чувала 51-во ,26-то и 8-мо също са на това дередже.