- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Неонацисти
пилешки или свински - и двете ги гонят грип
Реалността е такава, каквато си я направиш.
И пилешки, и свински. Грипове не ме ловят, конспирациите са само срещу теб.
много завършили студенти реват що не ги приемали на работа
много завръшили реват що простия сельо го настаняват над тях
ти май и ти отиваш към тази групичка бъдещи студенти
Не, аз ще съм "простия сельо", дето е учил 4 години висше, вместо 10, но знае какво прави.
90% от висшистите в България /а и не само/ не искат да работят това, което учат и са записали, щото мама и тати така са им казали. Завършват със зубрене и/или преписване, а и двете им ръце са дълбоко в задника. Те никога не са се интересували истински от въпросната професия и не са се занимавали с нищо извън задължителното от университета.
Да, такива хора заслужават да стоят без работа или на нископлатена такава!![]()
От много фактори зависи успеха и какво правиш. А е факт, че кадърни хора с отлични дипломи - не намират реализация.
Да не говорим как гледат на стажантите, които искат да получат някаква практика.
И не си прав. Особоено в държавна администрация предпочитат да слагат прости доврени хора.
Та много е относително, но ти казвам - ставаме малцинство и има голяма вероятност, когато се появат по-силни предпоставки, масите да бъдат хвърлени в гражданска война, от определени хора, тъй като работната класа не издържа.
като влязат в затвора с кво ше помогнат, какво ше направят?
Не е това идеята, изобщо не знаеш как стоят нещата и не коментирай. Путката си ти, защото аз съм сигурен, че ако те блъсне мангал на улицата ти ще му кажеш Извинявай ( дори и той да е виновен).
Ами, просветли ни за идеята, щото до тук не излиза нищо смислено..
Значи, ако не си "неонацист" се кланяш на мангалите и не се защитаваш?
Абсолютно съм За да се разреши на хората да бранят имотите и животите си с оръжие и да не носят наказателна отговорност при раняване или убийство на някой боклук, но това, което правите е напълно безсмислено...
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-27-2015 на 18:33
Welcome to the Jungle...
Ами ние сме около 30тина човека, от които 10тина сме тинейджъри. Повечето от членовете се знаем от фен клуба на ЦСКА. За да влезеш в наща група първо изяждаш сдрав пердах от 10тина от големите за да докажеш, че не си някой мекошав който аго го сбарат няколко мангала ще избяга или ще се отдръпне. Идеята ни е българския гражданин да не бъде ощетяван по никакъв начин от тези черните. Евреи няма тук ( И по-добре за тях). Циганите в последните няколко месеца много взеха да си позволяват и това подтикна идеята да се създаде тукашното общество. По-големите комуникират със други неонациски групи и доста често се събираме след мачовете, защото голяма част от феновете на ЦСКА са неонацисти. Дори идват неонацисти от отбори като Локомотив Пловдив на нашите мачове, защото всичко се коментира, подържат се връзки с други клубове. Сега пролетта може би на повечето от вас ви е ясно, че ще идва нова вълна бежанци. Е тогава ще става наистина страшно и може да се прибегне до убийства наистина.
но не виждам преспективи в тва, като стането много, ще направите гаф преди да сте подготвени и айде...
Истината е, че под "големите" имам на предвид хора на по 35 години и по-големи, които знаят едно време как мангалите ги е било страх да излезнат от колибите, защото тогава е имало много скинъри наистина и колко е било по-спокойно. Хасковската група са били 100тина и нагоре скинари и неонацисти, които редовно са пръскали гадната паплач от бой, обаче повечето с възрастта са се отказали да продължават с тея неща и за това сега сме толкова малко. Обаче всяко едно нападение е изпипано до последния детайл, за това и никога не сме имали спречкване с полицията. Набираме популярност, знаят ни тук обаче наистина за да влезнеш при нас се изисква да имаш сърце и да си корав, такива дето са силни само на думи не ни трябват![]()
през комунизма е нямало циганска мизерия, но не заради скинари
на колко години си ти? на 17? Много си малък. Трябва да мислиш малко по-индивидуално. До колкото ми стана ясно, ходил си по мачове и някои батковци са те зарибили точно на думи да участваш в дружинката им. От горе дори може да им плащат на тях за това. Повечето сте тинейджъри, защото най-лесно се манипулирате. Бедни сте, не се разбирате добре с родителите си. Така ли е?
не разбирам защо спорите с него
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
А аз прочетох само първия пост и написах да му обясня колко е зле.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.