- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Неонацисти
Има ли някой друг който също споделя нацистките обеждения ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Мир на праха им и какво от това. Първоначално България е била на страната на Третия Райх и от тогава не ни върви с политиците, които са минали към страната на съюзниците. Вижте в какво положение сме, на всякаде се размотават тея мангали. Плюете нацистите обаче по-железни от тях е нямало. Представяте ли си да воювате 4 години срещу врагове, които са ви разгадали кодовете за комуникация. Железна работа просто, всичките цигани и евреи под ножа !
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Какво е спечелил Васил Левски от саможертвата си ?. Да гледа как българи търпят подигравки от цигани,евреи помаци и тем подобни ли ?. Как тези нечистокръвни боклуци си правят каквото искат?!. Заради такива мекушави като теб сме на това положение..
същите които изброи са лягали в окопа срещу турците през войните лошото е че ти и те са го забравили и всъщност имаме много общи неща може България да е родила две деца в лицето на помаци и българи но имат една майка
сега някакви си ни настройват едни други с цел да ни разделят и владеят а такива като теб се връзват
а Левски се жертва за една чиста и свята държава където турци българи и всякакви други да живеят равно един с друг
"Мекушави" хахахаха Ти не си ли мекушав?! Ти, който създаде наскоро темата "Правилно ли постъпих", където разказваше за това как си атакувал някакви турци, които ти се присмивали... хахахаха Като си толкова уверен в смотаните си убеждения защо изпитваше нуждата да споделиш случката тук? Не беше сигурен, че си постъпил правилно, нали? Що се гънеш ?
Последно редактирано от espada : 01-26-2015 на 14:37
Големи патриоти станахте всички изведнъж .
Много мразя прости хора с такова мислене като теб .
разкажи нещо за неонацизма...
Аз съм за национализъм, силна държавност.
Общо взето споделяме вижданията на нацистите по времето на Хитлер за чист народ, а не някакви нечистокръвни боклуци.Основните ни врагове са евреите, циганите и помаците.
Е бате ти колко си зле.
Хитлер просто е боготворял най-чистата раса Ариийската (днешен Иран, макар, че отдавна са се пръснали по цял свят)
Чиста е заради зороастрийзма... Щом мразите евреите (които са естествени врагове на арийците заради географското им местоположение) циганите и помаците, треа мразите и всички други освен арийците. Тъпанар това включва и теб самият.
Отрепка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ти сам си враг на себе си
да живееш мразейки е страдание нищо повече
Ами те не са избрали с каква националност да се родят . Как можеш да мразиш някой само ,защото той е от друг етнос ?
При това положение значи и ,че Американците трябва да ни избиват.
Кой ти насъди в акъла ,че трябва да мислиш по този начин ? Изхабен потенциал
Добре нареждайте тези, които мислят доброто за Родината и прегръщайте тези, които след време ще ни затрият. Помнете ми думите, не се ли предприемат мерки от народа скоро в България чистите българи ще сме 1/10 ..
И аз не харесвам цигани ,ама това означава ли ,че трябва да ги колим ?
Стига сме живеели и мислили в миналото ..21 век сме
Естествено, че не означава, нека да ги оставим те да ни изколят първо.
Тук има един потребител - golemiq_korab_minava. Дано да види темата ти, много ще си допаднете.
Welcome to the Jungle...
И на мен ми е в него надеждата. Докато ни управляват някакви рязани е ясно на къде отиват нещата.