- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Неонацисти
същите които изброи са лягали в окопа срещу турците през войните лошото е че ти и те са го забравили и всъщност имаме много общи неща може България да е родила две деца в лицето на помаци и българи но имат една майка
сега някакви си ни настройват едни други с цел да ни разделят и владеят а такива като теб се връзват
а Левски се жертва за една чиста и свята държава където турци българи и всякакви други да живеят равно един с друг
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
По времето на Хитлер знаеш ли, че е нямало бездомници, безработници, гладни хора, на жените са се давали пари да раждат здрави Германци. Тука кво е, умират хората като въшки щото пари няма от тея цигани. Аз не убия ли 1 циганин в тоя живот ще съм живял на празно.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.